Tarih: 09.10.2019 17:20

YENİ YÖNETİMLERDEN BAŞKAN´A ZİYARET

Facebook Twitter Linked-in

Kayseri Ülkü Ocakları Başkanı Serdar Turan ve yönetim kurulu üyeleri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç´ı ziyaret ederek bir süre görüştü. Başkan Büyükkılıç, fahri üyesi olduğu Talasemi ve Lösemililer Derneği´nin yeni yönetimi ve Develi ve Yöresi Dernek Başkanını da kabul etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Ülkü Ocakları´nın Yeni Başkanı Serdar Turan ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun temennisinde bulunarak, ?Allah hayırlı hizmetler yapmaya vesile kılsın? diye konuştu. Ülkü Ocakları Başkanı Serdar Turan da Başkan Büyükkılıç´a yeni yönetimini tanıttı ve çalışmalarıyla ilgili bilgiler verdi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç´ı fahri üyesi olduğu Talasemi ve Lösemililer Derneği Başkanı Emre Başdemir ile Önceki Başkan Faruk Başdemir de ziyaret etti. Başkan Büyükkılıç, bir hekim olarak, Talasemi ve Lösemililer Derneği´ne her zaman sahip çıkacaklarını ve katkılarını sürdüreceklerini belirtti.

İstanbul Develi ve Yöresi Kültür Dayanışma Dernek Başkanı Orhan Cebeci ve Başkan Yardımcısı Hatice Ayden Kayserispor´un yeni Başkanı Hamdi Elcuman ile birlikte Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç´ı makamında ziyaret etti. Develi ve Yöresi Kültür Dayanışma Dernek Başkanı Orhan Cebeci dernek faaliyetleri hakkında Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç´a bilgi verdi.

Dernek Başkanı Orhan Cebeci "Kayserispor´umuzun yeni Başkanı Hamdi Elcuman ve Başkan Yardımcım Hatice Ayden ile birlikte Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç´ı makamında ziyaret ettik,dernek faaliyetlerimiz hakkında bilgilendirme yaptık ilgi ve alakasından dolayı Memduh Başkanımıza çok teşekkür ediyorum."dedi.


Kayseri Haber Gazetesi Video Haber


(9 Ekim 2019) YENİ YÖNETİMLERDEN BAŞKAN´A ZİYARET
Kayseri Haber Gazetesi

Orjinal Habere Git

— HABER SONU —