Tarih: 28.04.2016 23:57

YENİ UFUKLAR,

Facebook Twitter Linked-in

Yeni Ufuklar Derneği, KKTC´nin önceki cumhurbaşkanı hemşehrimiz Derviş Eroğlu´nu Kayseri´ye davet etti.Eroğlu, 6 Mayıs Cuma akşamı Kadir Has Kültür Merkezi´nde Kıbrıs meselesi ile ilgili bir konferans verecek.Konferansın yoğun ilgi görmesi bekleniyor?
Sosyal ve kültürel çalışmaları ile takdir toplayan, şehrimizin önemli STK´larından Yeni Ufuklar Derneği, Kuzey Kubrıs Türk Cumhuriyeti Önceki Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu´nu Kayseri´ye getiriyor.
Yeni Ufuklar Derneği´nin davetini kabul eden Eroğlu, 6 Mayıs Cuma günü öğleden sonra şehrimizde olacak. Bazı protokol ziyaretlerinde bulunması beklenen Cumhurbaşkanı Eroğlu, akşam ise Kadir has Kültür merkezi´nde Kıbrıs Meselesi hakkında bir konferans verecek.
Dedeleri Kayseri´den Kıbrıs´a yerleşen Eroğlu´nun şehrimizde akrabaları da var. Eroğlu Cumhurbaşkanlığı görevini sürdürürken, dönemin cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile birlikte Kayseri Gazeteciler Cemiyeti´nin davetlisi olarak 20 Ekim 2010´da şehrimize gelmişti.
Kıbrıs´da yürütülen müzakerelerde önemli bir sürece girildiği dönemde Derviş Eroğlu´nun önemli mesajlar vermesi bekleniyor.Yeni Ufuklar Derneği´nin anlamlı bir zamanda, anlamlı bir organizasyona ev sahipliği yapacak olması takdir topladı?



28 NISAN 2016 KAYTV HABER paylaşan: kaytv

Orjinal Habere Git
— HABER SONU —