Tarih: 02.10.2018 17:18

YAZAR ALİ ASLIM´IN

Facebook Twitter Linked-in

Kayserili Yazar Ali Aslım 9. Kitabı ?Bir Zamanlar Kayseri? yi tamamlayarak okuyucularının beğenisine sundu? İlimize dair daha önce gündeme gelmemiş değerlere ve olaylara yer verilen kitap 13- 21 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan ?Kayseri Kitap Fuarı´nda satışa sunulacak?

Kayserili Eğitimci ? Yazar Ali Aslım 9. Kitabı olan ?Bir Zamanlar Kayseri?yi tamamlayarak okuyucuların beğenisine sundu.

Yeni kitabı ile ilgili olarak haber ekibimize değerlendirmelerde bulunan Yazar Aslım ?Kayseri´ye dair daha önce gündeme getirilmeyen değerler ve olayların yer aldığı yeni kitabımda israfın, lüks tüketim düşkünlüğünün olmadığı; insanların azla mutlu olup, kanaatkar oldukları güzel günlere, güzel komşuluklara dair izlere yer vererek o güzellikler gençlere aktarmak istedim? ifadesini kullandı?

Yazar Ali Aslım sözlerinin sonunda yeni kitabının 13-21 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Kayseri Kitap Fuarı´nda Türkiye Yazarlar Birliği´nin standında satışa sunulacağını da belirterek ?Kayseri ye dair türlü güzellikleri bulacakları bu kitabı özellikle gençlerin almasını tavsiye etti?




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —