Tarih: 28.07.2015 18:24

YAZ SPOR OKULLARIN 33 BRANŞTA EĞİTİM VERİYOR

Facebook Twitter Linked-in

?Yaz Spor Okulları´ 3. Dönem kursları ile tam gaz devam ediyor.En çok Tercih edilen kurslardan bir diğeri de, Tekvanda oldu. Kaytv´ye konuşan Emniyet Spor Antrenörü Yavuz Sarıgülşen, ??Yaz Spor Okullarımız´, çocuklarımıza sporu sevdirmek amacıyla bu tür etkinlikler düzenleniyor? dedi.

?Yaz Spor Okulları´ 3. Dönemi tüm hızıyla sürüyor. Bir yandan kayıtlar sürerken, bir yandan da kurslar devam ediyor. 33 Branşta eğitim verilirken, en çok ilgiyi birkaç spor dalı görüyor. ?Yaz Spor Okullarında´ en çok ilgi gören spor dalından biri de, Tekvando oldu.

Kaytv´ye konuşan ?Yaz Spor Okulları´ ve Emniyet Spor Antrenörü Yavuz Sarıgülşen şunları söyledi :  ? Burada çocuklarımıza Tekvando eğitimi vermekteyiz. ?Yaz Spor Okullarımız´ da, çocuklarımıza sporu sevdirmek amacıyla bu tür etkinlikler düzenleniyor. Burada çocuklarımız, kötü alışkanlıklardan uzak duruyor ve fiziksel gelişimlerini hızlandırıyor. Tekvando temel eğitimlerini veriyoruz. Haftanın 5 günü burada eğitimlerimiz sürüyor. Her seansta en az 15 öğrencimiz oluyor. Ailelerimiz,çocuklarını bu tür etkinlikler teşvik etmeli. Eğitim sürekli olarak devam ettiği için 2-3 ya için öğrendiler diyemem. Tekvando kursları sürekli olarak devam ediyor. Kursumuzun amacı, Milli Takımlar seviyesine sporcu yetiştirmek. Küçük yaşlarda eğitim alan çocuklarımız gelecekte daha başarılı oluyorlar?



28 TEMMUZ 2015 HABER paylaşan: kaytv

Orjinal Habere Git
— HABER SONU —