Tarih: 07.02.2016 22:01

YAHYALI TANITILIYOR

Facebook Twitter Linked-in

Yahyalı Yardımlaşma Dayanışma Eğitim - Kültür ve Çevre Derneğince Dernekler Dairesi Başkanlığı´na sunulan ve hayata geçirilmesi için destek alan ?Yahyalı tanıtılıyor, Gençler İş Sahibi Oluyor´ projesi hayata geçti? Hem Yahyalı ilçesinin kültür ve turizm değerlerini daha etkin tanıtılarak turizme kazandırmayı, hemde gelir elde elde edilerek Yahyalı İlçesi´nde ikamet eden işsiz genlere isdihdam imkanı sağlamayı hedefleyen proje kapsamında gençler meslek öğrenmeye başaldı?.
Yahyalı Yardımlaşma Dayanışma Eğitim - Kültür ve Çevre Derneği´nin girişimleri ilehayata geçen proje kapsamında Yahyalı İlçesi´nde ikamet eden işsiz gençler şehir merkezinde tertiplenen kursta eğitim alarak meslek öğrenmeye başladılar?
Yahyalı´nın tabi güzellikleri Kapuzbaşı Şelalesi, Elması, Halısı ve diğer doğal ve kültürel değerlerini eğitimler vasıtasıyla küçük hediyelik eşya haline getirmek için eğitim alan kursiyerler kendilerine eğitim veren Erciyes Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi´nde görevli hocaların desteği ile kısa zamanda çok yol alarak projenin amaçları doğrultusunda çaba göstermeye başaladılar?
25 kursiyerle başlanan kurslar 4 ay sonra tamamlanacak ve kursiyerler sertifikalarına kavuşarak mesleklerini icra etmeye başlayacaklar?.
Haber: N.NİLKALI




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —