Tarih: 27.10.2020 17:12

VEKİL ATAŞ İNTİHAR VE CİNAYETLERİ MECLİS GÜNDEMİNE TAŞIDI

Facebook Twitter Linked-in

İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş ilimizde son aylarda arttığını iddia ettiği intihar ve cinayet olaylarını Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne gündemine taşıdı.

İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, ilimizde son aylarda arttığını iddia ettiği intihar ve cinayet olaylarını Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne gündemine taşıyarak çözüm çağrısı yapıp, Meclis araştırması talep ederek, “Kayseri de son aylarda cinayet ve intihar vakalarında şaşırtacak seviyede artışlar meydana gelmektedir. Meydana gelen bu olayların sebeplerinin ve hemşerilerimiz üzerinde bıraktığı etkilerin araştırılması, bu olayların engellenmesi veya azalması için alınması gereken önlemlerin belirlenmesi ve çözüm önerileri sunmak amacıyla Meclis Araştırması açılması gerekmektedir” değerlendirmesinde bulundu.

Konunun önemli olduğunu ve mutlaka masaya yatırılması gerektiğini kaydeden Milletvekili Dursun Ataş, yaşanan olayların toplumda psikolojik ve sosyal olmak üzere birçok yönden olumsuzluklara yol açtığını iddia ederek “ Yaşan bu olaylar, şehrimizde yaşayan vatandaşlarımızı başta psikolojik ve sosyal olmak üzere birçok yönden olumsuz etkilenmektedir. Huzur şehri olarak bilinen Kayseri’mizde bu olayların sebeplerinin araştırılması ve alınması gereken önlemlerin ortaya konulması gerekmektedir. Bu çalışmaların ve araştırmaların yapılması vatandaşlarımızın huzuru ve şehrimizin geleceği açısından son derece önemlidir.”




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —