VALİ KAMÇI

VALİ KAMÇI

GÖZLERİ DOLU DOLU GİTTİ

Son yayınlanan Valiler Kararnamesi ile ?Mülkiye Müfettişliği´ görevine atanan ve emekli olarak Çanakkale´den Belediye Başkanlığı´na aday adayı olacağı konuşulan Vali Süleyman Kamçı akşam saatlerinde mesai arkadaşları ile vedalaşarak, ?Valilik Makamı´ndan ayrıldı? Duygu dolu sahnelerin yaşandığı veda töreninde ilimiz sakinlerinden bir kez daha helallik isteyen Kamçı Cuma günü ilimizden ayrılacak?

Son yayınlanan Valiler Kararnamesi ile ?Mülkiye Müfettişliği´ görevine atanan ve emekli olarak Çanakkale´den Belediye Başkanlığı´na aday adayı olacağı konuşulan Vali Süleyman Kamçı akşam saatlerinde mesai arkadaşları ile vedalaşarak, ?Valilik Makamı´ndan ayrıldı?

Yaklaşık 2.5 yıldır Kayseri Valisi olarak görev yapan Vali Kamçı, Valilik Hizmet binası önünde düzenlenen tören ile Kayseri Valiliğine veda etti. Medya mensupları ile sohbet eden Kamçı, "2.5 buçuk yıl önce başlayan Kayseri Valiliğimiz, bugün itibariyle sona eriyor. Yarın itibariyle Valilikten emekli olarak Kayseri´den ayrılmış olacağım. Bu dönem içerisinde tüm Kayserililere teşekkür ediyorum. Kayseri´de bu süreçte bize gösterdikleri ilgi ve alaka memnuniyet verici. Basın mensuplarımızın da gösterdiği ilgi ve alakaya teşekkür ediyorum. Kayseri güzel bir kenttir. Orta Anadolu´muzun parlayan yıldızıdır. Gelişmekte olan bir ildir. Çok daha hızlı gelişecektir. Ülkemizin en iyi, en hızlı gelişen illerinden birisidir. Kayseri´nin istikbalinin çok parlak olduğunu düşünüyorum. Hepinize teşekkür ediyorum" değerlendirmesinde bulundu?

İlimiz sakinleri ile de vedalaşan Vali Kamçı´nın gözleri dolu dolu olurken, ilimiz kamuoyu şimdiden yeni Vali Şehmus Günaydın´ın ne zaman göreve başlayacağını merak etmeye başladı?



Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Kayseri Liseliler buluştu

İşaret diliyle ‘afeti’ öğrendiler

Yıldırım Beyazıt mahallesinde kat karşılığı ihale yapılacak

Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret

3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor

Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret

19 Mayıs'a özel "plaj voleybolu" turnuvası

Mahmut Arıkan: “Yerel basın kan ağlıyor”

Patent Tescil Başvurusu’nda ilk 4’te yerini aldı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı KAYÜ’de konferans verdi

Kayseri OSB'de 3. nizamiyenin temeli atıldı

‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı