Tarih: 10.11.2012 08:50

UĞUR YURT GENÇ İLETİŞİMCİLERLE TECRÜBELERİNİ PAYLAŞTI

Facebook Twitter Linked-in

Konferansta, Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Uğur Yurt, öğrencilerle basın alanında edindiği tecrübelerini paylaştı. Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin basın ve halkla ilişkiler faaliyetleri hakkında bilgiler veren Yurt, Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin Türkiye'nin en gözde, en popüler belediyelerinin başında geldiğini belirtti.
Kayseri'de belediyecilik hizmetlerinin oldukça geliştiğine dikkat çeken Yurt, "Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Özhaseki'nin popülaritesi, başarısı, ortaya koyduğu performansı sadece Kayseri'de değil, tüm Türkiye'de yakından takip ediliyor. Başkanımızın hizmetlerinden her zaman takdirlerle söz ediliyor. Hal böyle olunca Başkanımızın o performansını takip etmek için bize, yoğun bir iş temposu düşüyor. Başkan Özhaseki'nin katıldığı toplantıları, açılışları takip ediyor ve bunu basın bülteni olarak diğer basın yayın kuruluşlarını gönderiyoruz. Öncelikle amacımız Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin faaliyetlerini, yapmış olduğu hizmetleri kamuoyuna doğru bir şekilde aktarmak" dedi.
Daha sonra Yurt, Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi'nin günlük programı hakkında genç iletişimcilere bilgiler verdi.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —