Tarih: 09.12.2016 16:22

ÜÇ YUSUF, ÜÇ RÜYA, ÜÇ GÖMLEK

Facebook Twitter Linked-in

Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki KAYMEK´in aile eğitimi seminerleri devam ediyor. Seminere bu hafta Yazar Senai Demirci konuşmacı olarak katıldı ve Hz. Yusuf Kıssası´nı anlattı.
Yazar Sena Demirci´nin katılımıyla gerçekleştirilen aile eğitim semineri Şehir Tiyatrosu´nda yapıldı. Çok sayıda izleyicinin takip ettiği "Üç Yusuf, Üç Rüya, Üç Gömlek" konulu seminerde Hz. Yusuf Kıssası´nı anlatan Demirci, Hz. Yusuf Kıssası´nın Kuran-ı Kerim´de geçen en uzun kıssa olduğunu belirtti ve bir surede tek başına anlatılan bir başka kıssanın olmadığını söyledi.
Hz. Yusuf Kıssası´nın bizlere verdiği mesajları vurgulayan Senai Demirci kıssanın sonundaki bir vurguya dikkat çekerek Hz. Yusuf´un çektiği eziyetlere rağmen kardeşlerinin ardından gıybet etmediğini, çünkü kardeşlerinden umudunu kesmediğini söyledi. Demirci, "Hz. Yusuf Kıssası´nın finalinin formülü gıybet etmemekten geçiyor" diye konuştu.
Seminerin ardından Büyükşehir Belediyesi İştirakler ve İşletmeler Daire Başkanı İlyas Yıldırım, Senai Demirci´ye aktardığı bilgiler nedeniyle teşekkür ederek çiçek verdi.



KAYMEK YAZAR SENAİ DEMİRCİ KONUŞMACI OLARAK... Kayseri Haber Gazetesi

Orjinal Habere Git
— HABER SONU —