TÜYSÜZ VE KAŞIKÇIOĞLU AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ

TÜYSÜZ VE KAŞIKÇIOĞLU AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ

CANAN VE ADNAN EVET DEDİ

AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi İş Kadını Canan Tüysüz ve Adnan Kaşıkçıoğlu, düzenlenen düğün töreni ile dünya evine girdi. Çiftin nikahını Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç kıydı.

Düğün törenine, genç çiftin yakınlarının yanı sıra  ve Ak Parti Milletvekili İsmail Tamer, CHP Milletvekili Çetin Arık, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Ak Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Emine Timuçin,CHP İl Başkanı Ümit Özer,  KTO Meclis Başkanı Cengiz Hakan Arslan , KAYGRUP Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Çifçi ile çiftin yakınları katıldı.

genç çiftin  nikahını Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç kıyarken, şahitliklerini  Ak Parti Milletvekili İsmail Tamer, CHP Milletvekili Çetin Arık, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Ak Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, CHP İl Başkanı Ümit Özer,Metin Çiftçi, Erdoğan Karkı, Mehmet Kaşıkçıoğlu yaptı.

Nikahın ardından şahitler Canan ve Adnan çiftine mutluluk temennisinde bulunurken, genç çifte nasihatte bulunan Ak Parti Milletvekili İsmail Tamer, “Saygı, sevgi ve sadakatin ön planda olduğu bir evlilik diliyorum” dedi.

Vekil Tamer, daha sonra nikah cüzdanını CHP İl Başkanı Ümit Özer’e verirken, Özer ise cüzdanı İsmail Tamer’in torunu Erva ile birlikte geline takdim etti.



Kocasinan, LED teknolojisiyle 5 yılda 12 milyon TL tasarruf sağladı
Erciyes Kayak Merkezi'ne 12 adet tenis kortu kararı
Talas’ta kurban pazarına başvurular başladı
Kayseri'de ekmeğe zam
Başkan Yalçın Hemşireler Günü'nü unutmadı
Hayatı kabusa döndü, ‘zaman aşımından’ dosya düştü
"Köyümde Hayat Var Projesi, Türkiye için milat olacak"
"Tasarruf genelgesine aykırılık tespit edilirse yaptırım ve para cezası uygulanabilecek"
Spor AŞ'den Pınarbaşı'nda çocuk şenliği
Hacılar Belediyesi'nde SDS imzaları atıldı
Antika Pazarı
Mondi Home satışa çıktı
Başkan Palancıoğlu çölyak hastaları ile
TBMM’de gündem oluşturdu
E38'den Anneler Günü'nde annelere özel indirim