Hayatı Robinson Crusoe'nin hayatını andıran Turgay Aktaş, 5 yıldır dağda kendi yaptığı oyuk içinde yaşıyor. Başına gelen olaylardan dolayı insanlara kızgın olduğunu ve küstüğünü söyleyen Aktaş, "Yaşadığım köyde sürekli olarak bana kötü davranıyorlardı. Bir defasında da benim üzerime kızgın su dökerek canımı yaktılar" dedi.
Kendisine yapılan kötülüklere dayanamadığını ve dağlara çıktığını anlatan Aktaş, "Her işimi kendim görüyorum. Suyumu dereden alıyorum. Ara sıra ihtiyaçlarımı görmek için köye iniyorum. Bazı köylüler de bana yardımda bulunuyor" diye konuştu.
Dağda tek başına yaşadığı için mutsuz olduğunu söyleyen Aktaş, "Hayatta hiç kimsem kalmadı. Gidecek bir yerim yok. Bana birilerinin yardım etmesini istiyorum" dedi.
Özellikle kış aylarında büyük sıkıntı çektiğini anlatan Aktaş, "Havalar çok soğuk olduğu zaman oyuktan çıkamıyorum. Soğuk ve karlı hava nedeniyle büyük sıkıntı çekiyorum" diyerek 5 yıldır yaşadığı zorlu hayatı anlattı.
Aktaş'a yardım elini uzatan köylülerden Mustafa Demir ise, “Yıllardır Turgay’a yardım ederiz. Kendisi haftada bir gelir. Biz de yiyecek, içecek yardımı yaparız. Neden dağa çıktığını bilmiyorum. Allah rızası için yardım ediyoruz” dedi.
Kayserili iş adamı, sentetik uyuşturucu üretimi ve ticareti iddiasıyla yargılandığı davada 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
Kayseri'de hakkında 'uyuşturucu madde ticareti yapmak' suçundan 10 yıl 4 ay hapis cezası bulunan şahıs polis ekiplerince yakalandı.
Kayseri'de 20 Ocak 2026 Pazar günü nöbetçi eczaneler açıklandı. Melikgazi, Kocasinan ve Talas ilçelerinde hizmet veren eczanelerin listesi.
Kayseri’de yarıyıl tatiliyle birlikte toplu taşımada yapılan düzenlemeler yeniden değişti. Kayseri Ulaşım’ın son duyurusu, özellikle raylı sistem kullanan vatandaşları yakından ilgilendiriyor. Detaylar Kayseri Haber'de...
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi bünyesinde yapılması planlanan 800 yataklı yeni hastane projesinin 2026 yılı yatırım programına alındığını açıkladı.
Şehrin önemli tarihi simgelerinden Kurşunlu Camii’nin yanındaki tuvalet, son günlerde farelerin sık görülmesi nedeniyle gündeme geldi.
Sosyal medyada hemen her gün yeni bir akım ortaya çıkarken, son günlerde “evde Kayseri pastırması yapımı” videoları dikkat çekiyor...Detaylar Kayseri Haber'de
Almanya doğumlu Türk futbolcu Hakan Aslantaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ahde vefa örneği sergiledi. Bir dönem Kayserispor forması da giyen Aslantaş’ın paylaşımı futbolseverlerin ilgisini çekti.
Kayseri’de gerçek pastırmanın peşinde olanların adresi belli. Tarihi Kent Pastırmacısı’nın ustası Serkan, sabır ve ustalıkla üretilen Kayseri pastırmasının nasıl anlaşılacağını anlatırken, kaliteden ödün vermediklerini vurguluyor.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Türkiye Dağcılık Federasyonu Başkanı Ali Şenkaynağı ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı.
Çanakkale ruhu yarışmayla yaşatılacak: MEB duyuruyu sosyal medyadan yaptı...Detaylar Kayseri Haber'de
Kayseri’de aynı bütçeyle birçok seçenek var ama doğru aracı bulmak zor. Biz de fiyat aralıklarına göre en çok tercih edilen ve memnuniyet sağlayan modelleri derledik. Detaylar Haberimizde
2025-2026 eğitim öğretim dönemi yarıyıl tatilinde binlerce öğrencinin tercih ettiği Melikgazi Belediyesi'nin Akıl Küpü Kütüphaneleri; ders çalışarak ve kitap okuyarak vakitlerini değerlendirmek isteyen öğrencilerle dolup taşıyor.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre, Türkiye’nin En Soğuk İlçeleri belli oldu. Aralarında Kayseri'den de bir ilçe var...Detaylar Kayseri Haber'de