Tarih: 22.01.2020 16:39

‘TOPRAK DEDE’ ANILDI

Facebook Twitter Linked-in

İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci ve beraberindeki lise öğrencileri önceki gün 97 yaşında hayata gözlerini yuman ve kamuoyunda ‘Toprak Dede’ olarak bilinen TEMA Vakfı Kurucu Onursal Başkanı Hayrettin Karaca’yı anıp, Osman Ulubaş Anadolu Lisesinin bahçesine ağaç diktiler.

Hayatını ‘Erezyonla Mücadele’ye vakfeden ve ömrü boyunca ağaç dikip, ağaç dikin mesajları veren TEMA Vakfı Kurucu Onursal Başkanı Hayrettin Karaca ölümünün üzerinden henüz 3 gün geçmesine rağmen yurt genelinde genç yüreklerce sevgi ve minnetle anıldı.

İlimizde de İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci öncülüğünde Osman Ulubaş Anadolu Lisesi bahçesinde bir araya gelen liseli genç yürekler ‘Toprak Dede’ olarak nam salan Karaca’yı minnetle yaad ettiler. Karaca anısına kırmızı kazak giyen genç yürekler ağaçlara sarılıp, ellerinde Karaca'nın fotoğraflarını taşıdılar. Osman Ulubaş Anadolu Lisesinin bahçesine fidan dikerek etkinliği noktalayan geleceğimizin teminatı genlerimiz onun yolunda gittiklerinin mesajı ile gelecek adına umut verdiler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —