Tarih: 25.08.2018 14:56

TOMARZA - GÜLTEPE SAKİNLERİ

Facebook Twitter Linked-in

Tomarza İlçesine bağlı Göktepe Mahallesi  Yardımlaşma ve Dayanışma  Derneğince   geleneksel  hale getirilen  ve bu yıl 4.kez tertiplenen ?Pilav Şenliği´nde bir araya gelen mahalle sakinleri  hasret giderip  gönüllerince bir gün geçirdiler?

 

Tomarza İlçesine bağlı Göktepe Mahallesi  Yardımlaşma ve Dayanışma  Derneğince   geleneksel  hale getirilen  ve bu yıl 4.kez gerçekleştirilen  ?Pilav Şenliği´ne  İl Kültür ve Turizm Müdürü İsmet Taymuş,Tomarza Belediye Başkan Vekili Zafer Teciroğlu,dernek başkanları,mahalle muhtarları ve yaklaşık 500 kişi katıldı.

Şenlikte yapılan duanın ardından bir konuşma yapan İl Kültür ve Turizm Müdürü İsmet Taymuş,bakanlık olarak bu gibi şenliklere destek verdiklerini ifade ederek , birlik ve beraberlik açısından şenliklerin önemine vurgu yaptı?

Göktepe Mahallesi Yardımlaşma ve Dayanışma  Derneği Başkanı Ahmet Yılmaz´da, yaptığı konuşmada, bu yıl 4. Kez gerçekleştirdikleri şenliğe maddi ve manevi katkı sağlayanlara şükranlarını sundu?

Yerel sanatçıların saz ve sesleri ile renk kattıkları etkinlikte ?Avşar Ağıtları´ karılı katılımcıları  hüzünlendirirken, şenlik  ağasının seçimi de gerçekleştirildi?Şenlik sonunda hediye çekilişi yapılıp,  emeği geçenlere plaketleri sunuldu..Davetlilere etli bulgur pilavı ,tatlı ve ayran ikram edildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —