Tarih: 19.07.2018 17:31

TOHM SPORCULARI BAŞARIYA DOYMUYOR

Facebook Twitter Linked-in

İlimiz Türkiye Olimpiyatlara Hazırlık Merkezi Yüzme Sporcuları başarıya doymuyor. Sporcularımız başarıdan başarıya koşuyor diyen TOHM Koordinatörü İsmail Alsaç, ?Sporcularımız ay sonunda Yunanistan´da yapılacak olan Avrupa Şampiyonası´na katılacak´ dedi.

İlimiz Türkiye Olimpiyatlara Hazırlık Merkezi sporcuları, yurt içi ve yurt dışında bir çok turnuvada boy gösteriyor. Aldıkları başarılarla isimlerinden sıkça bahsettiren sporculardan 8 kişi Temmuz ayı sonunda Yunanistan yapılacak olan Avrupa Şampiyonası´na katılacak.

Son olarak Yiğit Aslan ile Türkiye derecesi ve Aleyna Nur Sungur ile Avrupa Şampiyonası´nda dördüncülük alan TOHM Sporcuları, Yunanistan´da düzenlenecek olan Avrupa Şampiyonasından da derecelerle dönmek istiyor. İtalyan Antrenör Corrado nezaretinde çalışan sporcular, antrenmanlarda büyük efor sarfediyor.

Müsabakalara ilişkin açıklamalarda bulunan TOHM Koordinatörü İsmail Alsaç, şunları kaydetti: ?İlimizde TOHM yeni kurulduğunda proje olarak görüyorlardı, ancak biz bunu başarılarımızla yıktık. Türkiye ve Avrupa´da dereceler elde ettik. Şimdi de önümüzde Avrupa Şampiyonası var. Şampiyona ay sonunda Yunanistan´da yapılacak. Burada mücadele edecek olan 8 sporcumuza da başarılar diliyorum.?

Haber: Şevket Tekin




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —