Tarih: 28.07.2015 19:22

TİCARET ODASI

Facebook Twitter Linked-in

   Kayseri Ticaret Odası Temmuz Ayı Meclis Toplantısını gerçekleştirdi. Ticaret odası hizmet binasında gerçekleştirilen toplantıda 5 gündem maddesi görüşülüp karara bağlandı.
Ticaret Odası aylık olarak gerçekleştirdiği meclis toplantılarının bir yenisini daha tamamladı. 5 gündem maddesi ile toplanan Temmuz ayı meclisi toplantı yeter sayının tamamlanmasının ardından gündem maddelerini görüşmeye başladı.... 5 gündem maddesi meclis üyelerince görüşülüp karara bağlandı. Gündem maddelerine göre, Ticaret Odasının Haziran ayı faaliyet raporu okundu ve kabul edildi.
Toplantıda ayrıca 2015 yılı Mayıs ayı Defter-i Kebir Mizanı Komisyon raporu meclise arz edildi. 2 milyon 225 bin lira olumlu fark olarak hazırlanan rapor oy birliği ile kabul edildi.
Mermerciler ve Taş işlemecileri Kooperatif Başkanı Halit Suvar, dilek ve temenniler kısmında meclis üyelerine Kayserispor´a yardım etmek için üye başı 5 adet kombine bilet almaya davet etti. Kayserispor zor bir dönemden geçtiğinin altını çizen Suvar, herkesi Kayseri´nin takımını desteklemeye çağırdı?

HABER: M. EMRE KİPMAN



28 TEMMUZ 2015 HABER paylaşan: kaytv

Orjinal Habere Git
— HABER SONU —