TERÖRE KINAMA

TERÖRE KINAMA

Dadaloğlu Eğitim Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma derneği Başkanı İbrahim Yıldırım düzenlediği basın toplantısı ile Pınarbaşı'n da meydana gelen bombalı saldırıyı kınadıklarını belirtti.

Yıldırım, yapılan saldırının şehir dışından gelen ve güvenlik kuvvetlerinin arama faaliyetlerine takılan teröristlerce gerçekleştirildiği ilçemizin halkından olmadığı açıklığa kavuşmuştur dedi.

       Geçtiğimiz hafta Pınarbaşı ilçe emniyet müdürlüğüne teröristlerce yapılan hain saldırının ardından olaya tepkiler artıyor. Dadaloğlu Derneği yönetim kurulu Başkanı İbrahim Yıldırım, Pınarbaşı Belediye Başkanı Dursun Ataş ile birlikte basın toplantısı düzenleyerek yaşanan olaya tepkilerini dile getirdiler.

         Dernek başkanı İbrahim yıldırım olaydan yaşadıklarını üzüntüyü dile getirerek Pınarbaşı halkının olaydan sonra bir bütün olarak birbirlerine sarıldığını söyledi. Yıldırım, Pınarbaşı ilçesinde yapılan saldırının şehir dışından gelen ve güvenlik kuvvetlerinin arama faaliyetine takılan teröristlerce gerçekleştirildiği ilçemizin halkından olmadığı açıklığa kavuşmuştur bu yönüyle de yöremizin halkının bırakın teröre yakın olmayı terörü ve şiddeti hedefleyen hiçbir bölücü unsur içerisinde barındırmayacağı hepimizin malumlarıdır diyerek, siyasi iktidardan beklentimiz bölücü terör örgütünün iç unsurları ile olduğu kadar uluslar arası bağlantılarıyla da ödünsüz ve kararlılıkla mücadele etmesidir dedi

     Pınarbaşı Belediye Başkanı Dursun Ataş'ta yaşanan olaydan duyduğu üzüntüyü dile getirerek Biz bir ölür bin diriliriz” dedi. Ataş, Pınarbaşı halkına tüm Türkiye'nin sahip çıktığını sözlerine ekledi. Ataş, hiçbir zaman bizim içimizde terör olmaz bizim ismimizle terör bir araya dahi getirilemez şeklinde konuştu. Başkan Dursun Ataş, Pınarbaşı halkının yaşanan olaydan sonra bozulduğunu sözlerine ekledi.



Başkan Yalçın’ın tarihi adımı ses getirdi

"Müzelerimiz 18 Mayıs'ta ücretsiz gezilebilecek"

Başkan Çolakbayrakdar’dan KOCAFEST'e davet

Melikgazi Belediyesi’nden nitelikli kurban pazar yerleri

“Eğitimlerle vatandaşlarımıza daha kaliteli hizmet sunuyoruz”

Başkan Büyükkılıç'a "SGK Haftası" ziyareti

Ulaşım AŞ'den yerli üretim ile yüzde 83'lük tasarruf

Büyükkılıç, İl Emniyet Müdürü Aydın’ı ağırladı

Başkan Büyükkılıç, dev istihdam fuarını ziyaret etti

Talas Belediyesi'nde vergi mesaisi

Kayseri’de havalar ısınacak

Kayseri Kariyer Merkezi Projesi ile 5 bin 757 kişi iş buldu

“Geri dönüşümle geleceği ve doğayı koruyoruz”

Gençlik Haftası Kayseri’de dolu dolu geçecek

“Başkan Yalçın bize özgürlüğümüzü verdi”

Yıldırım Beyazıt Mahallesi’nde kat karşılığı ihale düzenlendi