Tarih: 04.06.2017 23:45

Teknik Heyet Savaşı Başladı

Facebook Twitter Linked-in

Sezona Hakan Kutlu ile başlayan ve ardından Sergen Yalçın ile ivme kazanan Kayserispor, son haftalarda ise Mesut Bakkal ile yola devam ederek ligi tamamlamıştı. Bakkal´ın ?Döneceğim´ açıklamasının ardından Kayserispor´da rota iki isme çevrildi. Bu isimler ise Ertuğrul Sağlam ve Zico´dan oluştu.
Kayserispor´da sıkıntılı geçen bir sezonun ardından yeni teknik direktör arayışlarına bir yenisi daha eklendi. Hakan Kutlu, Sergen Yalçın ve son olarak Mesut Bakkal ile çalışan sarı-kırmızılılar, bu hafta içerisinde yeni teknik heyeti oluşturmak istiyor. Bakkal´dan olumlu yanıt gelememesi durumunda ise bir dönem Kayserispor´da başarılı bir süreç yakalayan Ertuğrul Sağlam´ın ismi yeniden gündeme alındı.
Sağlam ile birlikte Zico sesleri de yükselmeye devam ediyor. Antalyaspor´un Eto´o ile yakaladığı benzer havayı yakalamak ve Kayseri´yi dünyaya duyuracak bir isim arayan Kayserispor´a, Zico önerildi. Brezilya´nın ve dünya futbolunun efsaneleri arasında yer alan, Fenerbahçe´ye Şampiyonlar Ligi´nde tarihinin en büyük başarısını yaşatan Zico yönetimi de ikiye böldü. Pek çok yönetici Zico´nun doğru bir isim olduğu görüşünde birleşirken bazı yöneticilerin ısrarla bu ismi bekletmek istemesi daha şimdiden kriz yarattı. Bonservisi olan eski bir futbolcu yerine yıllık 1,5 milyon Euro isteyen Zico´nun sadece Kayserispor´u dünyaya duyurmaktan daha fazlasını yapacağını düşünen yöneticiler Brezilya´daki pek çok yeteneği de onun sayesinde kulübe kazandıracaklarını düşünüyor.
Zico şimdi prensipte ´evet´ dediği Kayserispor´dan haber bekliyor.
Kayserispor ile anılan her iki isim için ilerleyen günlerde nasıl bir karar çıkacak merakla beklenilirken, takım kadrosu da teknik heyetin Kayseri´ye gelmesi ile şekillenecek.

Haber: Murat TURP



4 Haziran 2017 Kay Tv Haber paylaşan: kaytv

Orjinal Habere Git
— HABER SONU —