Tarih: 10.02.2014 10:42

TEDAVİM YAPILMAZSA AYAKLARIM KESİLECEK

Facebook Twitter Linked-in

Oturdukları evin kira olduğunu ve çalışamadığı için kira borcunun biriktiğini söyleyen Türkmen, kızı da işten çıkarıldığı için zor duruma düştüklerini belirtti.
Türkmen, “Bu hastalığa yakalanalı yaklaşık 5 ay oldu. O zamanlar yürüme sıkıntısı yaşıyordum. 100 metre yürüdükten sonra dinlenmek zorunda kalıyordum. Uzun süre ayakta duramadığım için iş sıkıntısı çıktı. Daha sonra hastalık ilerledi. Yeşil kartımız var ama bazı noktalarda yeşil kart yetersiz kalıyor. Maddi durumumuz iyi olmadığı için tedavi yöntemlerini araştıramadık. Ayağım kesilmek üzere. Parmaklarımdaki iltihap dağıldıktan sonra parmaklarım kesilecek” dedi.
Zor durumda olduklarını dile getiren Türkmen, “Zor durumdayız. Kızımı işten çıkardılar, şimdi de iş bulamıyor. Ben de hastalığım yüzünden çalışamıyorum. Eşim de evde bana bakıyor. Çok zor durumdayız. Büyüklerden tedavim için el uzatmalarını istiyoruz, yoksa ayaklarım kesilecek. Uzun zamandır da ev kirası veremiyoruz. Elektrik faturaları birikti. Yiyeceğimizi de bakkallara yazdırarak alıyoruz. Kömür ve odunumuz bitti. Yakacak bir şey yok” ifadelerini kullandı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —