TAMER`DEN BÜNYAN`A

TAMER`DEN BÜNYAN`A

HASTANE MÜJDESİ

AK Parti Kayseri Milletvekili Adayı İsmail Tamer, seçim çalışmaları için gittiği Bünyan ilçesinde, vatandaşlara, Bünyan`a C tipi hastane yapılacağı müjdesini verdi.

 

Milletvekili Adayı Tamer, 7 Haziran seçimleri için gittiği ilçelerde bir yandan esnaf ve vatandaşları ziyaret ederken, bir yanda da gittiği ilçelerdeki vatandaşlara müjde vermeyi de ihmal etmiyor. Tamer, son olarak gittiği Bünyan ilçe ziyaretinde, Bünyan halkına müjde vererek, buraya C tipi hastaneye yapmayı hedeflediklerini söyledi. 

Seçim çalışmaları için Bünyan ilçesine giden Tamer, ilçe teşkilatı ile birlikte ilk olarak, esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Tamer ve beraberindeki heyet, esnaf ziyaretinin ardından Bünyan Devlet Hastanesi`ndeki tedavi gören hastalar'ı da ziyaret ederek, durumları hakkında bilgi aldı.

Hastane ziyareti sonrasında açıklama yapan Tamer, seçim gezileri münasebeti ile Bünyan ilçesinde bulunduklarını belirterek, şunları söyledi:

"Bünyan`da ilk olarak esnaf ziyaretlerimizi yaptık. Bu ziyaretlerimiz çok da güzel geçiyor. vatandaşlarımızın AK parti`ye karşı büyük bir teveccühleri var. Bu ilgi ve alakalarından dolayı vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Esnaf ziyaretimizin ardından da hastanemizi ziyaret ettik. Başhekimimiz ve hastane personelimizden, hastanemiz hakkında bilgi aldık. Bünyan Devlet Hastanemizde doktor kadrosu anlamında eksiğimiz yok. Dahiliye, çocuk, genel cerrahi, kadın doğum ve anestezi  bölümleri tam gün çalışıyor. Göz. KBB, Ortopedi ve üroloji bölümündeki arkadaşlarımızda haftanın 3 günü çalışıyor. Yardımcı personellerle birlikte tam donanımlı bir hastane konumunda. Ama Bünyan halkımıza bir müjde vermek istiyorum. Buraya 100 yataklı, C sınıfı bir hastane yapmayı düşünüyoruz. Bu hastanemizin arsa ile alakalı sıkıntısını çözdük. Mevcut hastanemizin 15 dönümlük  arazisi söz konusu. Arka tarafına modern bir hastane yaparak, hastane yapıldıktan sonra da ön tarafını da kaldırarak buranın hastane bahçesi haline getirilmesi ile alakalı çalışma yapılacak. Bu hastanenin, Bünyan`a önemli bir katkı sağlayacağını, nitelikli yataklı bir hastaneye kavuşması gerektiğini düşünüyoruz. Şimdiden bu hastanenin Bünyan halkına hayırlı olmasını temenni ediyorum"                  



“Milli takıma en fazla sporcu gönderen kulübüz”

Kayseri Model Fabrika genç mühendislere eğitim verecek

Başkan Büyükkılıç; kuraya hak kazananların tamamına arılı kovan verdi

KAYMEK'in "tatil şenliği" rüzgarı Pınarbaşı'nda devam etti

Talas Meclisinde 18 madde görüşüldü

Başkan Çolakbayrakdar, şükür sofrasında vatandaşlarla buluştu

Başkan Yalçın'a Örencik'te büyük ilgi

Hobim Arıcılık Projesi'nde kuralar yarın çekiliyor

Yeşilay Bisiklet Tur'u yoğun katılımla gerçekleşti

Projeler, Melikgazi Belediyesi'nde jüri karşısına çıktı

Kızılay'dan öğrencilere destek devam ediyor

Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Kayseri Liseliler buluştu

İşaret diliyle ‘afeti’ öğrendiler

Yıldırım Beyazıt mahallesinde kat karşılığı ihale yapılacak