Düzenlenen toplantıya AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Talas teşkilatında görev yapmış başkanlar, kadın ve gençlik kolları yöneticileri ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.
``Bu toplantımız inşallah birlik ve beraberliğimizin en büyük göstergesi olur ve buradan dalga dalga yayılmaya başlar `` diyen Ak Parti İl Başkanı Ömer Dengiz, ‘’Adayımız Sayın Mustafa Palancıoğlu çalışmalarına yoğun bir programla başladı. Sizlerin de vereceği destekle inşallah Talas’ta rekor bir oyla bizler yeniden alnımızın akıyla bu seçimlerden çıkacağız. Başkan Rifat Yıldırım’a ve bugüne kadar Talas’a emeği geçen herkese sizlerin huzurunuzda teşekkür ediyorum, bundan sonra da hep birlikte çalışacağız’’ dedi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki’ de toplantıda yaptığı konuşmada; ‘’Bizler kendi içimizde inandığımızı yaşıyoruz. Dün bir hayat çizgimiz vardı, bugün siyaseten devam ediyor. Yarın siyaset bitince de bu aynen devam edecek. Allah bu yoldan alıkoymasın, Allah iyilerden, birbirimizden ayırmasın.`` şeklinde konuştu.
Konuşmasına kendisini tanıtarak başlayan AK Parti Talas Belediye Başkan Adayı Dr. Mustafa Palancıoğlu: "10 arkadaşımızla birlikte aday adaylığı sürecini geçirdik ve Ak Parti Genel Merkezi`nin takdiri sonucunda Talas Belediye Başkan Adayı olarak gösterildik. İnşallah bu güne kadar partimize emeği geçenleri ve partimize gönül verenleri mahcup etmeyecek hizmetlere imza atarak, devralacağımız bayrağı en iyi şekilde dalgalandıracağız. Sizleri en iyi şekilde temsil etmek için gece gündüz demeden hizmet edeceğiz. Bu seçimlerde Kayseri’de en yüksek oyu alan ilçe olarak bu yarışı tamamlayacağız’’ dedi.
Kayseri İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde KGC’yi ziyaret ederek basın mensuplarını emniyet teşkilatının ayrılmaz bir paydaşı olarak gördüklerini söyledi.
Kayseri Oto Sanatkarlar Odası'nın (KOSO) 30. Olağan Genel Kurulu'nda mevcut başkan Şeyhi Odakır, güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.
Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Kayseri'de yarın kuvvetli rüzgar ve fırtınanın etkili olacağı belirtilerek vatandaşlara uyarılarda bulunuldu.
AK Parti Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla KGC’yi ziyaret ederek basın mensuplarının toplumsal katkısına dikkat çekti.
TFF 3. Lig 2. Grup’ta Erciyes 38 FK, deplasmanda Türk Metal 1963’e 2-0 mağlup olarak ikinci yarıya puansız başladı.
Hafta sonunu fırsat bilen binlerce yerli ve yabancı turist Erciyes'e akın etti.
Kayseri Ticaret Odası yönetimi, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Kayseri Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ederek basın mensuplarının gününü kutladı.
Kayseri Oto Sanatkarları Odası’nın olağan genel kurulunda mevcut başkan Şeyhi Odakır, tek aday olarak girdiği seçimde güven tazeledi.
Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Kayseri Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ederek basın mensuplarının gününü kutladı.
Saadet Partisi Kocasinan İlçe Başkanı Selçuk Onat, Sahabiye Mahallesi’nde yağış sonrası suyla kaplanan yola dikkat çekmek için sembolik bir eylem yaptı.
AK Parti Kayseri Milletvekili Bayar Özsoy, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Kayseri Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ederek basın mensuplarının fedakârlıkla görev yaptığını vurguladı.
AK Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve ilçe belediye başkanları, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Kayseri Gazeteciler Cemiyetini (KGC) ziyaret etti.
Hacılar Genç İş İnsanları Derneği Başkanı Fatih Erkan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda basının demokrasi ve toplumsal bilinç açısından önemine dikkat çekti.
Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Mahmut Şahin, dijital mecralarda yapılan alışverişlerde satılan ürünlere talep gelmesinin ardından iptal edilip fiyatlarının yükseltilip yeniden satışa sunulduğunu söyledi. Detaylar Kayseri Haber.