TAKOGRFÇILAR DERNEĞİ

TAKOGRFÇILAR DERNEĞİ

Kayseri'de Uluslararası Takografçılar Derneği kuruldu Takograf satış ve servisçileri, Kayseri merkezli Uluslararası Takografçılar Derneği (UTD) çatısı altında birleşti.

Dernek Başkanı Mustafa Çobanlı, yaptığı açıklamada, takograf servislerinin menfaatlerini korumak ve sektördeki sorunların çözümü için güç birliği yapmak amacıyla böyle bir derneği kurduklarını bildirdi.

      Derneğin resmi kuruluş işlemlerinin 28 Şubat'ta tamamlandığını ifade eden Çobanlı, farklı meslek grubundan ya da üretici ve ithalatçılardan derneğe üye almayacaklarını kaydetti.

      Kayseri merkezli olarak kurulan derneklerinde sektörü daha ileri seviyelere taşımak için çalışmalar yürüteceklerini dile getiren Çobanlı, şunları kaydetti:

      ''Amacımız, ağırlaşan sektör şartlarında birleşip, değişen ve gelişen koşullara ayak uydurma ve hep birlikte ortak menfaatlerimizin arkasında sağlam durabilmektir. Hepimizin ön gördüğü gibi yarının koşullarında ortak gücümüzle sesimizi duyurabilmemiz ve muhatap alınabilmemiz için birlik olmamız gerekiyor. Temelini attığımız bu kuruluş, üyelerimizin katılımıyla, fikirleriyle ve yönetime katkıda bulunmalarıyla var olacak ve hedeflediğimiz güce ulaşacaktır. Meslektaşlarımız ve arkadaşlarımızdan aldığımız talep, ilham ve destek doğrultusunda dernek çatısı altında güç birliği yapıp çalışmalarımızı yürüteceğiz. Bu amaçlarımıza ulaşmamız için meslektaşlarımızdan geç kalmadan derneğimize üyelik kaydı yaptırmalarını bekliyoruz.''



E38'den Anneler Günü'nde annelere özel indirim

Pınarbaşı'ya mahalle mahalle tarımsal hizmet

"Hacılar'da taşkın riskini bertaraf edeceğiz"

AB hibesiyle güneş enerji santrali

İldem'de yollar daha konforlu hale getirildi

Şirintepe Akıl Küpü Kütüphanesi ve İkinci Bahar Evi açılıyor

Talaslı kursiyerlerden huzurevine ‘Anneler Günü’ ziyareti

İstihdam Fuarına ücretsiz ulaşım desteği

Erciyes gündoğumu büyüledi

Öğretmenler 2 gün iş bırakacak

Yahyalı ilçe sakinleri Vali Çiçek ve Başkan Büyükkılıç'ı bağrına bastı

Tanıtım Fuarı'nda öğrencilerle iç içe

Talas’ta sinek ve haşerata erken önlem

Aspir yağının yeni adresi: Ağırnas

Kapuzbaşı Şelaleleri'ne turistik hamleler

İhalelerde 50 milyon 905 bin TL gelir elde etti