Tarih: 27.01.2016 18:24

SUR´DA ÇATIŞMA!

Facebook Twitter Linked-in

Diyarbakır´ın Sur ilçesinde PKK´lı teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmalarda Kayseri 1. Komando Tugayı´nda görev yapan bir yüzbaşı, bir astsubay ve bir uzman çavuş ile bir komiser şehit oldu. Art arda gelen acı haberlerle şehit sayısı 4´e yükseldi?
Sur´da bombalı tuzakları kaldırmayı sürdüren güvenlik güçleri ile PKK´lılar arasında çatışma çıktı. Çatışmada PKK´lıların keskin nişancı tüfeği Kanas ile açtığı ateşte 3 asker ile roketatarlı düzenlediği saldırıda 6 asker olmak üzere 8 asker yaralandı.
Yaralılar ambulanslarla çatışma bölgesinden alınarak, Diyarbakır Asker Hastanesi´nde kaldırıldı. Yaralılardan durumu ağır olan ve henüz kimlikleri açıklanmayan 3 asker doktorların yaptığı tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.
Diyarbakır´ın Sur ilçesinde çıkan çatışmada şehit olan Piyade Astsubay Özgür Erdoğan´ın Kayseri´de bulunan evinde hüzün hakim.
Diyarbakır´ın Sur ilçesinde terör örgütü PKK ile girdikleri çatışmada şehit olan Piyade Astsubay Özgür Erdoğan´ın Talas ilçesi Mevlana Mahallesi Batuhan Sokak´ta bulunan evinde hüzün hakim. Kayseri 1. Komando Tugayı´ndan geçici görev ile Diyarbakır´ın Sur ilçesine gittiği öğrenilen Erdoğan´ın acı haberini alan yakınları, Kayseri´de ki eve akın etti. Erdoğan´ın ailesi ile beraber oturduğu binaya büyük Türk bayrakları asılırken, çevrede binalara da Türk bayrağı asıldığı görüldü.
Çıkan çatışmada şehit olan Piyade Astsubay Özgür Erdoğan, evli ve 1 çocuk babası olduğu öğrenildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —