Süper Lig kulüplerinden deprem bölgesine dev yardım

Süper Lig kulüplerinden  deprem bölgesine dev yardım

Yardım tırları ile deprem felaketinden etkilenen bölgelere gönderdikleri tırlarla birçok gerekli malzemenin ulaştırılmasını sağlayan Süper Lig ekipleri, Türkiye Futbol Federasyonu ile yeni bir ortak çalışmaya daha imza attı. Spor Toto Süper Lig'in tüm ekipleri bu sezonki yayın gelirlerinden bağış yaptı.

Yaşanan deprem felaketi sonrası seferber olan ve yardım malzemeleri topladıktan sonra depremden etkilenen bölgelere gönderdikleri tırlarla depremzedelere destek veren Süper Lig ekipleri, Türkiye Futbol Federasyonu ile ortak şekilde bir maddi desteğe de hazırlanmış durumda.

BeşiktaşFenerbahçeGalatasaray ve Trabzonspor; yayın gelirlerinden 5 milyon TL'lik bir yardımda bulunurlarken diğer Süper Lig ekipleri de aynı şekilde 3'er milyon TL tutarında maddi destek sağlayacaklar.

Öte yandan, Süper Lig ekiplerinin gerçekleştirdikleri toplam bağışa Türkiye Futbol Federasyonu da ortak olacak. TFF'nin de katkı sağlaması ile 1000 adet konteyner satın alınacak ve bu konteynerler, depremin etkilerinin en ağır hissedildiği KahramanmaraşHatay ve Gaziantep'e gönderilecek.



Konya maçı için geri sayım sürüyor
Süper lig’de 37.hafta hakemleri açıklandı
Gençlik haftası başladı
Kayseri-konya maçı biletleri satışa çıktı
Kayserispor’da tek hedef galibiyet
Kayserispor kritik virajda
Spor a.ş’den 19 mayıs’a özel
Hasketbol sezonu ankara’da tamamladı
Kvk’nın midileri türkiye finalleri’nde
Elit voleybol adını türkiye finaline yazdırdı
Burak yılmaz’dan ‘var’ çıkışı
Kritik karşılaşma cumartesi günü
Mh. Kayserispor, Fener'e Direnemedi Haftayı 41 Puanda Kapattı
Süper lig’de 36. haftanın hakemleri belli oldu
Spor a.ş.’den 19 mayıs’a özel