Tarih: 30.07.2017 18:00

SÜMEYRA VE AHMET EVLENDİ

Facebook Twitter Linked-in

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik´in Özel Kalem Müdürü Ali Yılmaz´ın kızı Sümeyra Yılmaz ile Ahmet Erkek düzenlenen düğün töreni ile dünya evine girdiler. Çiftin nikahını Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik kıyarken nikah şahitliğini Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki yaptı.

Düzenlenen düğün törenine Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, AK Parti İl Başkanı H.Cahit Özden, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Veli Altınkaya ile çok sayıda davetli iştirak etti.

Harikalar Diyarı Ada Düğün Salonu´nda düzenlenen törende davetlileri Yılmaz ve Erkek aileleri karşıladı. Konukların yerini almasının ardında genç çift düğün salonuna alkışlar eşliğinde giriş yapıp davetlileri selamladılar.

Daha sonra genç çiftin nikâhlarını Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik kıyarken, nikâh şahitliklerini de Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, AK Parti İl Başkanı H.Cahit Özden, Davut Salkımlı ve Faruk Salkımlı yaptı.

Nikâh işleminin ardından şahitler bir ömür boyu mutluluklar dilediler. Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki´de ?Yaklaşık 20 yıl beraber çalıştığım, mesai arkadaşım Ali Yılmaz´ın mutlu günündeyiz. Bugün burada ilk yavrusunu evlendiriyor. Darısı diğerlerine inşallah, onlarında düğünlerini yapar. Mürüvvetlerini görür. Torunlarını görür diye de dua ediyorum? dedi.

Bakan Özhaseki genç çifte bir ömür boyu mutluluk dileyerek sözlerini bitirirken Evlilik cüzdanını geline takdim etti.

HABER: SÜLEYMAN ERDOĞAN


Video Haber


(30 Temmuz 2017) SÜMEYRA VE AHMET EVLENDİ
BAKAN ÖZHASEKİ´DEN GENÇ ÇİFTLERE NASİHAT

Kayseri Haber Gazetesi

Orjinal Habere Git

— HABER SONU —