Tarih: 04.03.2023 17:53

Spor A.Ş. Ailesi Kahramanmaraş’ta. Çocuklarla Spor Terapisi Etkinliğinde Buluştular

Facebook Twitter Linked-in

İlimizin en büyük spor kuruluşlarından olan Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. Etkinlik ekibi, “Spor Terapisi” Kahramanmaraş’ta çocuklarla buluştu. 

 

6 Şubat’ta Kahramanmaraş, 7,7 ve 7,6’lık depremlerle asrın felaketini yaşamıştı. Depremin izleri silinmeye çalışılırken, ilimizde faaliyet gösteren Büyükşehir Belediyesi Spor AŞ’de çocukları için etkinlikler düzenleniyor. 

Spor A.Ş. Ailesi son olarak Kahramanmaraş’ta “Spor Terapisi” etkinlikle çocuklarla buluştu. Etkinliği ilişkin Spor A.Ş. sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi: “Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. ailesi olarak depremden etkilenen çocuklarımızı olumsuz atmosferden uzaklaştırmak, onlara moral olmak amacıyla yola koyulduğumuz “Spor Terapisi” etkinliğinde spor aktiviteleriyle dolu 2 gün geçirdik. Etkinliğimizde Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan Konteyner Kent ve Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Avşar Kampüsü Çadır Kent’te bulunan çocuklarımızla buluştuk. Yüzünüzdeki tebessüm hep bizimle Kahramanmaraş.”

Haber: Şevket Tekin




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —