Saadet Partisi 6. Olağan Genel kurulu 30 Ekim Pazar günü Ankara´da yapılacak. Mevcut Başkan Mustafa Kamalak´ın aday olmadığı genel kurulda Sivas eski belediye başkanı temel karamollaoğlu Genel başkanlık için aday gösterildi. Saadet Partisi il başkanı Mahmut Arıkan Kayseri il teşkilatı olarak 18 delegeyle Karamollaoğlu´na destek vereceklerini belirtti.
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan SP il başkanı Mahmut Arıkan şöyle konuştu.
1 Kasım seçimlerinden sonra partimizde olağan genel kurulla alakalı çalışmalarımız başlamıştı. Eylül ayının ortalarında 30 Ekim tarihinde kongre yapılma kararı alındı, bu kongre için Genel merkezimiz yüksek istişare kurulu başkanımız 1 Ekim´den bugüne çalışmalara başladı. Sonuç alarak Sivas eski belediye başkanımız Temel Karamollaoğlu Genel başkan adayı olarak kararlaştırıldı. 30 Ekim Pazar günü saat 10´da Ankara´da kapalı spor salonunda partimizin 6.´ıncı olağan genel kurulunu gerçekleştireceğiz. Biz Kayseri il teşkilatı olarak Temel Karamollağlu´nun Genel başkanlığına olumlu bakıyoruz. Neden diye soracak olursanız Temel bey´in ilkokulu Develi´de liseyi Kayseri lisesinde okuyarak mezun olmuş bir isim daha da önemlisi Kayseri için 1. Organize sanayi bölgesinin kuruluşunun altında Temel bey´in imzası var. Kayseri sanayisinin bu günlere gelmesinde tabir yerindeyse ilk fitili ateşleyen isim Temel Karamollaoğlu dur bu anlamda da Kayseri´de hizmeti olmuş bir isimdir. Kendisiyle alakalı bilinmesi gereken bir konu da dış siyaset uzmanıdır Türkiye´nin ve dünyanın yaşadığı hadiseleri yakinen takip eden bu konuda en doğru tespitleri yapabilen ve bu tespitler noktasında çözüm önerilerini ortaya koyabilen bir kişidir ve Türkiye´de muhalefetteki boşluğu gidereceğimiz noktasında bir kanaat hakim inşallah pazartesiden sonra yeni genel başkanımızla nerden kaldıysak devam edeceğiz
Malumunuz Türkiye´de iktidar her ne kadar bir takım şeyleri yapma gayretinde olsada biz diyoruz ki mecliste muhalefet eksikliği var. Meclisteki muhalefet partileri iktidar partisi ne yaparsa yapsın yanlıştır veya ne yaparsa yapsın doğrudur mantığından çıkıp doğruları ve yanlışları ayırt etme noktasında eksiklik olduğu kanaatindeyiz malumunuz saadet partisi 2002´den bu tarafa meclis dışında ve 2002 den bu tarafa da meclis içindeki muhalefet sürekli kan kaybeden yapıya sahip. Malumunuz muhalefet partileri sürekli oyunu yükselten partiler olması gerekmesine rağmen, bütün partiler oy kaybediyorlar.
Kayseri´de 18 delegemizle cumartesi gece Ankara´ya hareket edeceğiz il teşkilatı olarak Temel Karamollaoğlu´nu destekliyoruz
HABER:SÜLEYMAN ERDOĞAN
Kayseri’de Siber Suçlarla Mücadele ekipleri, YouTube üzerinden yatırım vaadiyle dolandırıcılık yaptığı tespit edilen 28 şüpheliyi yakaladı. Elde edilen haksız kazanç 14 milyon TL’yi aşıyor, operasyonlar kararlılıkla sürüyor.
Kayseri Sanayi Odası’nda 23 Ocak’ta düzenlenecek panelde, MASAK sorguları, denetim süreçleri ve uygulamadaki sorunlara çözüm önerileri ele alınacak. İş dünyası ve mali müşavirler için rehber niteliğinde olacak.
MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, TBMM’de yaptığı konuşmada yerel basının önemine dikkat çekti. Basın İlan Kurumu’nun oranlarının makul seviyelere çekilmesinin yerel basın için hayati olduğunu vurguladı. Detaylar haberimizde...
Kayseri Şehir Hastanesi’nde ISS firmaları için yapılacak toplu iş görüşmesinde temizlik, taşıma ve garson kadroları için 50 kişilik alım yapılacak. Görüşmenin detayları ve başvuru koşulları merak konusu oldu. Detaylar Haberimizde
Kayseri’nin Yeşilhisar ilçesinde İlçe Müftüsü Mustafa Nafi Çiftçi, resmi görevine başladı. İlçe Müftülüğü, Çiftçi’nin ilçeye gelişini memnuniyetle karşıladı ve yeni görevinde başarılar diledi.
Kayseri 2. Ağır Ceza Mahkemesi, uyuşturucu ticareti suçundan yargılanan A.U.’ya daha önce de aynı suçu işlemesi nedeniyle cezasını artırarak 22 yıl 15 ay hapis ve 192 bin 500 lira adli para cezası verdi.
Kayseri Devlet Hastanesi’nde acil serviste görev yapan sağlık personeline yönelik oryantasyon ve motivasyon eğitimi düzenlendi. Eğitimde hizmet kalitesinin artırılması ve personel uyumu ele alındı.
MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, TBMM Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada emeklilerin yaşam koşullarına dikkat çekti. En düşük emekli maaşıyla geçinen vatandaşların sosyal adalet çerçevesinde korunması gerektiğini vurguladı.
Kayseri İyilik Abisi Derneği, Nusaybin’de Türk bayrağına yönelik gerçekleştirilen saldırıya tepki göstermek amacıyla Kayseri kent meydanında bin adet Türk bayrağı dağıtarak toplumsal farkındalık oluşturdu.
Kahramanmaraş’ta etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle il genelinde 61 yol ulaşıma kapandı. Kayseri-Kahramanmaraş karayolu ise büyük araçlar ve kış lastiği olmayan araçlara geçici olarak kapatıldı. Detaylar Haberimizde...
MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, Sarız’ın tarımsal kalkınması, istihdamın artırılması ve iletişim altyapısının güçlendirilmesine yönelik projelerin tamamlandığını açıkladı. Detaylar Haberimizde..
U16 Milli Takımın, 26-30 Ocak tarihleri arasında Antalya'da düzenlenecek Dostluk Turnuvası aday kadrosu açıklandı. Aday kadroya Kayserispor'dan 2 futbolcu davet edildi.
Aşkın Genç, TBMM Genel Kurulu’nda İncesu’da meraların ve tarım arazilerinin imara açılmasına tepki göstererek, tarım alanlarının korunması çağrısında bulundu.
İl Kültür ve Turizm Müdürü Şükrü Dursun, Erciyes Kayak Merkezi’nde bu sezon yerli ve yabancı turist yoğunluğunun sürdüğünü belirterek, misafir sayısında geçen yılın rekorunun aşılmasının beklendiğini söyledi.