Geçtiğimiz hafta sonu sosyal medyadaki bazı hesaplarda 63 plakalı bomba yüklü bir aracın Kayseri´de patlatılacağı söylentisini yayarak korku yaratan kişi tespit edildi. Siber Şuçlar Şube Müdürlüğü´nün yaptığı çalışmalar sonrasında sosyal medyada bu paylaşımları müstear bir simge ile yayan kişinin Emniyet teşkilatından paralel yapıya mensup olduğu için atılan bir polis memurunun 23 yaşındaki kızı olduğu öğrenildi.
Geçtiğimiz hafta içerisinde 63 plakalı bomba yüklü bir aracın Kayseri´de kalabalığın olduğu yerlerde patlatılacağı söylentilerini ortaya atan şahıs yakalandı?
Bazı sosyal medya ağlarında Kayseri´de bombalı araç paniği yaratmaya çalışan kişiyle ilgili Cumhuriyet Savcılığı´nın talimatı çerçevesinde Emniyet Siber suçlar Şube Müdürlüğü´nce bir dizi çalışma başlatıldı. Siber suçların ulaştığı bilgilere bağlı olarak, diğer birimlerinde desteği ile Savcılığın talimatı çerçevesinde gerçekleştirilen operasyonda ilginç bir isim gözaltına alındı.
Paralel yapıyla bağlantılı olduğu için daha önce emniyet teşkilatından uzaklaştırılan eski bir polisin 23 yaşındaki kızının hayali bombalı araç söylentilerini yaydığı ve korku yaratmak için kamuoyunu etkilemeye çalıştığı öğrenildi.
Savcılığın talimatı ile gözaltına alınan 23 yaşındaki zanlının kamuoyunu infiale sürüklemek,korku yaratarak terör örgütlerinin hedefine hizmet etmek gibi suçlamayla ifadesi alınacak?
Vali Orhan Düzgün imzalı geçtiğimiz cuma günü yapılan açıklamada vatandaşların kesinlikle bu tür söylentilere itibar etmemesi , bu konuda yetkili mercilerle yapılacak açıklamaların dikkate alınması istenmişti.
Güvenlik yetkilileri konuyla ilgili yaptıkları değerlendirmede, ?Kayserili vatandaşlarımız müsterih olsun. Onların huzur içerisinde yaşamaları için 24 saat kesintisiz görev yapıyoruz. İlimizde asayiş ve huzuru bozabilecek her türlü olası olaylara karşı gerekli tedbirler alınmıştır. Vatandaşlarımızın kesinlikle asılsız dedikodulara itibar etmemesi ve hayatlarını normal olarak sürdürmeleri gerekmektedir.Şüphelendikleri her hangi bir husus olması halinde de 155´e haber vermeleri yeterlidir? denildi.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi KASKİ, merkez ilçelerin içme suyu altyapısını güçlendirmek amacıyla Melikgazi ve Talas’ta 10 yeni sondaj kuyusu açılması için Şubat ayında ihaleye çıkıyor.
Süper Lig’in 19. haftasında RAMS Başakşehir’i konuk edecek olan Kayserispor, kritik karşılaşmanın hazırlıklarına Teknik Direktör Radomir Dalovic yönetiminde start verdi.
AK Parti Kayseri Milletvekili Murat Cahid Cıngı, TBMM’de yaptığı açıklamalarda Kayseri’ye kazandırılacak tarıma dayalı yeni yatırımlar, Sera OSB projesi ve istihdam hedefleriyle ilgili önemli mesajlar verdi. Detaylar Haberimizde..
Türk Yerel Hizmet-Sen 8. Olağan Genel Kurulu’nda yapılan seçimlerde Kayseri İl Temsilcisi Cüneyt Doğan, Denetleme Kurulu üyeliğine seçildi.
Kayseri İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Erşan, Yemliha Mahallesi’nde planlanan yeni sağlık yatırımı için tahsis edilen arsada incelemelerde bulunarak proje süreci hakkında bilgi aldı.
Develi Gazi Mahallesi’nin eski belediye başkanlarından, “Hüseyin Hoca” olarak tanınan Hüseyin Arslan’ın vefatı ilçede büyük üzüntüye neden oldu. Detaylar Kayseri Haber'de...
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Nusaybin’de Türk Bayrağına yönelik saldırıya sert sözlerle tepki göstererek, “Bayrağımıza uzanan her hain el bilsin ki o sadece bir kumaş değildir” dedi.
Gram altın yatırımcısını heyecanlandıran açıklama geldi. Ekonomist İslam Memiş, küresel belirsizliklerin artması halinde gram altında sürpriz seviyelerin konuşulabileceğini belirterek, “10 bin TL ihtimali masada” dedi.
AK Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Okandan, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne kazandırılacak 800 yataklı yeni hastanenin 2026 yılı yatırım programına alındığını açıkladı.
Kayseri’de polis ekiplerince yürütülen operasyonlarda, FETÖ/PDY üyesi olduğu ve ByLock kullandığı tespit edilen, hakkında 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan ihraç emniyet müdürü yakalandı.
Kayserili iş adamı, sentetik uyuşturucu üretimi ve ticareti iddiasıyla yargılandığı davada 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
Kayseri'de hakkında 'uyuşturucu madde ticareti yapmak' suçundan 10 yıl 4 ay hapis cezası bulunan şahıs polis ekiplerince yakalandı.
Kayseri'de 20 Ocak 2026 Pazar günü nöbetçi eczaneler açıklandı. Melikgazi, Kocasinan ve Talas ilçelerinde hizmet veren eczanelerin listesi.
Kayseri’de yarıyıl tatiliyle birlikte toplu taşımada yapılan düzenlemeler yeniden değişti. Kayseri Ulaşım’ın son duyurusu, özellikle raylı sistem kullanan vatandaşları yakından ilgilendiriyor. Detaylar Kayseri Haber'de...