SON BAHAR TEMİZLİĞİNE BAŞLADI

SON BAHAR TEMİZLİĞİNE BAŞLADI

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, belediye olarak İlçe sınırları içerisinde bulunan mahallelerde çok yönlü sonbahar temizlik kampanyasının başlatıldığını duyurdu….

4 adet süpürge makinası, 2 motorlu tırpan,1 adet kepçe kamyon, 3 greyder ve 20 kişiden oluşan temizlik ekibi ile sonbahar temizlik kampanyasının startını Mimarsinan Bölgesi Bahçelievler Mahallesinde verdiklerini belirten Başkan Memduh Büyükkılıç ”Daha temiz bir Kayseri, daha temiz bir Melikgazi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yapılması gereken rutin temizliğin dışında sonbahar temizlik kampanyası ile özellikle arka sokaklarda yoğun kullanılmayan kaldırım ve yollarda temizlik yapıyoruz. Bölgenin mıntıka temizliği yapıldıktan sonra, motorlu tırpanlar ile kaldırımlar yabancı otlardan arındırılıyor. Süpürge araçlarımız ve temizlik elemanları ile de toplanıyor. Mahallede yer alan otoparklar, çocuk oyun grupları gibi yerlerin içinde ve çevresinde büyümüş olan otlarda bu çalışma ile temizleniyor. Ayrıca boş arsalardaki otlar hem temizleniyor hem de arazi greyderlerle düzleniyor.”dedi

Başkan Büyükkılıç, sonbahar temizlik kampanyasının her gün 2-3 mahalle olmak üzere tüm mahalleler temizleninceye kadar devam edeceğini kaydetti. 

Mimarsinan Bölgesi Bahçelievler Mahalle halkı temizlik kampanyasının kendi mahallelerinden başlatılmasının kendileri açısından önemli olduğunu çünkü bur tür hizmetleri Melikgazili olduktan sonra almaya başladıklarını bundan dolayı verilen hizmetten dolayı Başkan Memduh Büyükkılıç’ a teşekkür ettiklerini belirterek, ilçede yaşayan herkesi temizlik konusunda daha duyarlı olmaya davet ettiler.



Melikgazi Belediyesi’nden nitelikli kurban pazar yerleri
“Eğitimlerle vatandaşlarımıza daha kaliteli hizmet sunuyoruz”
Başkan Büyükkılıç'a "SGK Haftası" ziyareti
Ulaşım AŞ'den yerli üretim ile yüzde 83'lük tasarruf
Büyükkılıç, İl Emniyet Müdürü Aydın’ı ağırladı
Başkan Büyükkılıç, dev istihdam fuarını ziyaret etti
Talas Belediyesi'nde vergi mesaisi
Kayseri’de havalar ısınacak
Kayseri Kariyer Merkezi Projesi ile 5 bin 757 kişi iş buldu
“Geri dönüşümle geleceği ve doğayı koruyoruz”
Gençlik Haftası Kayseri’de dolu dolu geçecek
“Başkan Yalçın bize özgürlüğümüzü verdi”
Yıldırım Beyazıt Mahallesi’nde kat karşılığı ihale düzenlendi
Kocasinan, LED teknolojisiyle 5 yılda 12 milyon TL tasarruf sağladı
Erciyes Kayak Merkezi'ne 12 adet tenis kortu kararı