Uluslararası Kayak Federasyonu´nun en önemli yarışlarından biri olarak kabul edilen ve iki yıldır üst üste Erciyes´te yapılan Snowboard Dünya Kupası, Türkiye Kayak Federasyonu´nun destekleri ile Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve Erciyes A.Ş. tarafından üçüncü kez ev sahipliğine hak kazandı.
Kış sporlarında dünyada önemli bir yere sahip olan ve olimpiyatlardan sonra gelen önemli bir organizasyon olan Snowboard Dünya Kupası, Türkiye Kayak Federasyonu´nun destekleri ile Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve Erciyes A.Ş. tarafından üçüncü kez yine Erciyes´te düzenlenecek.
Uluslar arası bazda yapılacak olan şampiyonada yine final etabı gerçekleştirilecek. ´FIS Snowboard Dünya Kupası´nın final etabı olarak belirlenen bu yarışma, 3 Mart 2018 tarihinde en iyi 120 snowboard sporcusunun mücadelesine sahne olacak. Sporcular buradaki yarışmada elde edecekleri sonuçlarla Dünya Şampiyonluğu olmak için kıyasıya mücadele edecekler. Dünyanın en önemli televizyon kanalları tarafından canlı yayınlanacak organizasyonun yaklaşık 1 Milyar kişinin takip etmesi bekleniyor. Bu kadar ciddi bir rakam Türkiye´nin tanıtımına büyük katkı sağlayacak. ´FIS Snowboard Dünya Kupası´ için ayrıca bir tanıtım toplantısı yapılacak ve organizasyon hakkında kısaca bilgiler verilecek.
HABER: Şevket Tekin
Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ, Ay Yıldızlı Türk Bayrağı’na yönelik saldırıyı sert sözlerle kınadı.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi KASKİ, merkez ilçelerin içme suyu altyapısını güçlendirmek amacıyla Melikgazi ve Talas’ta 10 yeni sondaj kuyusu açılması için Şubat ayında ihaleye çıkıyor.
Süper Lig’in 19. haftasında RAMS Başakşehir’i konuk edecek olan Kayserispor, kritik karşılaşmanın hazırlıklarına Teknik Direktör Radomir Dalovic yönetiminde start verdi.
AK Parti Kayseri Milletvekili Murat Cahid Cıngı, TBMM’de yaptığı açıklamalarda Kayseri’ye kazandırılacak tarıma dayalı yeni yatırımlar, Sera OSB projesi ve istihdam hedefleriyle ilgili önemli mesajlar verdi. Detaylar Haberimizde..
Türk Yerel Hizmet-Sen 8. Olağan Genel Kurulu’nda yapılan seçimlerde Kayseri İl Temsilcisi Cüneyt Doğan, Denetleme Kurulu üyeliğine seçildi.
Kayseri İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Erşan, Yemliha Mahallesi’nde planlanan yeni sağlık yatırımı için tahsis edilen arsada incelemelerde bulunarak proje süreci hakkında bilgi aldı.
Develi Gazi Mahallesi’nin eski belediye başkanlarından, “Hüseyin Hoca” olarak tanınan Hüseyin Arslan’ın vefatı ilçede büyük üzüntüye neden oldu. Detaylar Kayseri Haber'de...
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Nusaybin’de Türk Bayrağına yönelik saldırıya sert sözlerle tepki göstererek, “Bayrağımıza uzanan her hain el bilsin ki o sadece bir kumaş değildir” dedi.
Gram altın yatırımcısını heyecanlandıran açıklama geldi. Ekonomist İslam Memiş, küresel belirsizliklerin artması halinde gram altında sürpriz seviyelerin konuşulabileceğini belirterek, “10 bin TL ihtimali masada” dedi.
AK Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Okandan, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne kazandırılacak 800 yataklı yeni hastanenin 2026 yılı yatırım programına alındığını açıkladı.
Kayseri’de polis ekiplerince yürütülen operasyonlarda, FETÖ/PDY üyesi olduğu ve ByLock kullandığı tespit edilen, hakkında 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan ihraç emniyet müdürü yakalandı.
Kayserili iş adamı, sentetik uyuşturucu üretimi ve ticareti iddiasıyla yargılandığı davada 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
Kayseri'de hakkında 'uyuşturucu madde ticareti yapmak' suçundan 10 yıl 4 ay hapis cezası bulunan şahıs polis ekiplerince yakalandı.
Kayseri'de 20 Ocak 2026 Pazar günü nöbetçi eczaneler açıklandı. Melikgazi, Kocasinan ve Talas ilçelerinde hizmet veren eczanelerin listesi.
Kayseri’de yarıyıl tatiliyle birlikte toplu taşımada yapılan düzenlemeler yeniden değişti. Kayseri Ulaşım’ın son duyurusu, özellikle raylı sistem kullanan vatandaşları yakından ilgilendiriyor. Detaylar Kayseri Haber'de...