Tarih: 06.12.2021 15:20

SIRADA BEŞİKTAŞ VAR

Facebook Twitter Linked-in

SARI-KIRMIZILI EKİP, 16.HAFTADA BEŞİKTAŞ’A KONUK OLACAK

Süper Lig’in15.haftasında Antalyaspor’u mağlup eden Yukatel Kayserispor, gözünü Beşiktaş’a dikti. Temsilcimiz, 16.hafta karşılaşmasında Beşiktaş’a konuk olacak.

Süper Lig’de 15.hafta karşılaşmaları sona erdi. 15.haftada Antalyaspor’u 9 kişi yenerek moral depolayan Yukatel Kayserispor, 16.haftada Beşiktaş karşılaşmasını da kazanarak çıkışını sürdürmek istiyor.

Ligin on birinci haftasında sahasında Vavacars Fatih Karagümrük’ü 2-1’lik sonuçla mağlup eden Yukatel Kayserispor daha sonra karşılaştığı Fenerbahçe ve Göztepe ile berabere kalmış, Çaykur Rizespor’a ise 1-0’lık sonuçla mağlup olmuştu. Sarı kırmızılılar ligin 15. haftasında Antalyaspor’u Mame Thiam’ın 2 golü ile yenerek 3 maçlık galibiyet hasretini sonlandırdı. Hikmet Karaman yönetimindeki Kayserispor ligin 16. haftasında deplasmanda karşılaşacağı Beşiktaş maçı öncesi moral bulmuş oldu. Sarı-kırmızılı ekip, Beşiktaş karşılaşmasından da galip ayrılmanın hesabını yapıyor. 

Beşiktaş-Yukatel Kayserispor karşılaşması, 12 Aralık Pazar günü Vodafone Park’ta oynanacak. Her iki ekip içinde büyük önem taşıyan bu karşılaşma 19:00’da başlayacak.

Haber: Şevket Tekin




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —