Tarih: 25.09.2014 23:24

SERTİFİKALI YANGIN EĞİTİMİ

Facebook Twitter Linked-in

Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı tarafından verilen eğitimin sertifika töreni meclis salonunda gerçekleşti. Düzenlenen törene Talas Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Aytekin Kahraman, başkan yardımcıları ve personel katıldı.

Başkan Palancıoğlu, belediye olarak iş ve işçi sağlığı, binalardaki acil çıkış noktalarının belirlenmesi ve yangın güvenliği gibi konularda personele eğitim verdiklerini ifade ederek, "Talas`ı her alanda örnek olacak ve kaliteli hizmetlerin verildiği ilçe haline getirmek için çalışıyoruz" değerlendirmesinde bulundu… 

Başkan Palancıoğlu, bu noktada Büyükşehir Belediyesi ile her alanda koordineli çalışan belediyelerin başında geldiklerini kaydederek  şöyle konuştu…  "Ortak çalışma konusunda personelimize de yangın eğitimi verildi. Bundan sonraki projemiz ilçemizdeki sivil toplum kuruluşları ve kamu kuruluşlarıyla birlikte özellikle okullarda da yangın eğitimi verilmesi. Bizim derdimiz can ve mal kaybı olmadan gerekli önlemleri almak. Şehrimize ülkemizde olmayan itfaiye eğitim araçları kazandıran Büyükşehir Belediyemize teşekkür ediyorum. Güvenli Talas için her bir ferdin alması gereken tedbirler var; piknik alanlarındaki ateşleri söndürmeliyiz, izmaritleri söndürmeden atmamalıyız, çocuklarımızı mutfaklarda ocaktan uzak tutmalıyız."




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —