Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Kayseri Şekerspor, sezonu lige veda ederek kapattı. Karşılaşma sonrası Sebahattin Tekin açıklamalarda bulunarak Çok uğraştık ama olmadı' dedi.
Spor Toto 3.Lig 3.Grup'ta mücadele eden Kayseri Şekerspor, ligin son haftasında deplasmanda oynadığı Bayburt Grup İl Özel İdare karşılaşmasını beraberlikle tamamladı. Karşılaşmaya istediği gibi başlayamayan Şekerspor, karşılaşma boyunca oyun hakimiyetini bir türlü eline geçiremedi ve karşılaşma başladığı gibi 0-0'lık skorla sonuçlandı. Bu sonuç Şekerspor'un ligden düşmesine neden oldu. Karşılaşma sonrası Şekersporlu oyuncular ve teknik heyet sahadan moralsiz bir şekilde ayrıldı.
TEKİN, ELİMİZDEN GELENİ YAPTIK AMA OLMADI'
Bayburt'ta oynanan karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Sebahattin Tekin, Ligde kalmak için çok uğraştık ama olmadı. Elimizden geleni yaptık. Aslında ligde kalma şansımızda bayağı yüksekti. Ligde kalmamız için, karşılaşmadan galip ayrılmamız yeterli olacaktı. Rakiplerimizin birçoğunun yenildiği ve büyük avantajın olduğu son haftayı değerlendiremedik. Bundan sonraki süreci yönetimle oturup konuşacağız. Benim için ve takım için neler olacağını bende tam olarak bilmiyorum. Her şeyin hayırlısı diyelim ifadelerini kullandı.
Kayseri'de hakkında 'uyuşturucu madde ticareti yapmak' suçundan 10 yıl 4 ay hapis cezası bulunan şahıs polis ekiplerince yakalandı.
Kayseri'de 20 Ocak 2026 Pazar günü nöbetçi eczaneler açıklandı. Melikgazi, Kocasinan ve Talas ilçelerinde hizmet veren eczanelerin listesi.
Kayseri’de yarıyıl tatiliyle birlikte toplu taşımada yapılan düzenlemeler yeniden değişti. Kayseri Ulaşım’ın son duyurusu, özellikle raylı sistem kullanan vatandaşları yakından ilgilendiriyor. Detaylar Kayseri Haber'de...
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi bünyesinde yapılması planlanan 800 yataklı yeni hastane projesinin 2026 yılı yatırım programına alındığını açıkladı.
Şehrin önemli tarihi simgelerinden Kurşunlu Camii’nin yanındaki tuvalet, son günlerde farelerin sık görülmesi nedeniyle gündeme geldi.
Sosyal medyada hemen her gün yeni bir akım ortaya çıkarken, son günlerde “evde Kayseri pastırması yapımı” videoları dikkat çekiyor...Detaylar Kayseri Haber'de
Almanya doğumlu Türk futbolcu Hakan Aslantaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ahde vefa örneği sergiledi. Bir dönem Kayserispor forması da giyen Aslantaş’ın paylaşımı futbolseverlerin ilgisini çekti.
Kayseri’de gerçek pastırmanın peşinde olanların adresi belli. Tarihi Kent Pastırmacısı’nın ustası Serkan, sabır ve ustalıkla üretilen Kayseri pastırmasının nasıl anlaşılacağını anlatırken, kaliteden ödün vermediklerini vurguluyor.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Türkiye Dağcılık Federasyonu Başkanı Ali Şenkaynağı ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı.
Çanakkale ruhu yarışmayla yaşatılacak: MEB duyuruyu sosyal medyadan yaptı...Detaylar Kayseri Haber'de
Kayseri’de aynı bütçeyle birçok seçenek var ama doğru aracı bulmak zor. Biz de fiyat aralıklarına göre en çok tercih edilen ve memnuniyet sağlayan modelleri derledik. Detaylar Haberimizde
2025-2026 eğitim öğretim dönemi yarıyıl tatilinde binlerce öğrencinin tercih ettiği Melikgazi Belediyesi'nin Akıl Küpü Kütüphaneleri; ders çalışarak ve kitap okuyarak vakitlerini değerlendirmek isteyen öğrencilerle dolup taşıyor.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre, Türkiye’nin En Soğuk İlçeleri belli oldu. Aralarında Kayseri'den de bir ilçe var...Detaylar Kayseri Haber'de
Soğuk havanın etkisini artırdığı Kayseri’de bir site sakinleri isyan etti. Detaylar Haberimizde...