ŞEHİTLER İÇİN ANLAMLI MESAJ!

ŞEHİTLER İÇİN ANLAMLI MESAJ!

Mavi-siyahlı takımdan anlamlı jest. Sezon açılışını yaparak günde çift idman ile hazırlıklarını sürdüren Kayseri Erciyesspor, antrenman öncesi Siirt’te şehit olan Mustafa Aydın için ay-yıldızlı bayraklarla sahaya geldi. Teknik Direktör Osman Özköylü

Kayseri Erciyesspor’da hazırlıklar devam ederken, antrenman öncesi futbolcular Siirt’te şehit düşen Mustafa Aydın için ay-yıldızlı bayraklarla sahaya geldiler.

 

ERCİYESSPORLULAR BAYRAKLA İDMANA ÇIKTI!

 

Şehit olan herkesi “Onlar bizim canımız, ciğerimiz” diyerek nitelendiren mavi-siyahlı takımın Teknik Direktörü Osman Özköylü, antrenman öncesi yaptığı açıklamada “Şehit olan her kardeşimiz bizim canımız, ciğerimiz. Hayatlarını kaybeden her nereli olursa olsun bizim kardeşimizdir. Şehit sayısının son zamanlarda artması hepimizi üzüyor. Şehit olan kardeşlerimizin ailelerine Allah’ta sabır diliyoruz. Bu ülke için can verdiler. Bizde onlara dualarımızla destek olacağız” şeklinde konuştu.

 

Özköylü’nün açıklamalarının ardından takım antrenmanını gerçekleştirdi. Antrenmana Veli Torun, Kemal Okyay, Fatih Kılıçkaya, Emrah Bozkurt, Vilim Posinkoviç ve yeni transferlerden kaleci Onur Bilgin’de katıldı. (Spor Servisi)

 



Gençlik haftası başladı

Kayseri-konya maçı biletleri satışa çıktı

Kayserispor’da tek hedef galibiyet

Kayserispor kritik virajda

Spor a.ş’den 19 mayıs’a özel

Hasketbol sezonu ankara’da tamamladı

Kvk’nın midileri türkiye finalleri’nde

Elit voleybol adını türkiye finaline yazdırdı

Burak yılmaz’dan ‘var’ çıkışı

Kritik karşılaşma cumartesi günü

Mh. Kayserispor, Fener'e Direnemedi Haftayı 41 Puanda Kapattı

Süper lig’de 36. haftanın hakemleri belli oldu

Spor a.ş.’den 19 mayıs’a özel

Çiçek ve kabakcı rafting ve kano parkurunda

Gözler fener maçında

Burak yılmaz fenerbahçe’ye meydan okudu