SARIOĞLAN VE ELBAŞI BELEDİLERİNDE TİS SEVİNCİ

SARIOĞLAN VE ELBAŞI BELEDİLERİNDE TİS SEVİNCİ

Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanlığı ile Sarıoğlan ve Elbaşı Belediyeleri arasında bir süredir yürütülen toplu iş sözleşme görüşmeleri anlaşma ile sonuçlanarak imza altına alındı.

Sarıoğlan Belediyesi Başkanlık Makamında gerçekleştirilen imza töreninde konuşma yapan Şube Başkanı Halil Özdemir “ İmzaladığımız bu toplu iş sözleşme 14.07.2013 ila 13.07.2015 yılları arasında 2 yıllı kapsamaktadır. Sözleşmemizin yürürlüğe girmesiyle üyelerimizin birinci yıl ücretlerine ve sosyal haklarına yüzde 10 oranında, ikinci yıl yine yüzde 10 oranın da zam uygulanacaktır. Başkanımıza da üyelerimizin hiçbir alacaklarının bulunmadığından dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Bu vesileyle üyelerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi.


Sarıoğlan Belediye Başkanı A. Rıza Başaran’da işçilerin maaşlarına ellerinden gelen en iyi zammı verdiklerini belirterek, “ Sarıoğlan Belediyesi olarak bizim anlayışımız İşçinin alın teri kurumadan haklarını zamanın da ödemektir. İmkanlarımız keşke daha iyi olsaydı da bundan daha iyi zammı işçi kardeşlerimize verebilseydik. İmzaladığımız sözleşmenin de hem Sarıoğlan Belediyesine hem işçi kardeşlerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.


Elbaşı Belediye Başkanlığında gerçekleşen imza törenin de sözleşmenin 1 yıl süreliğine imza altına alındığını belirten Özdemir,” Sözleşmemiz yürürlüğe girmesiyle birlikte sosyal haklarımıza ve ücretlerimize yüzde 10 oranın da zam yapılacaktır.” Dedi.


Elbaşı Belediye Başkanı Ahmet Özyörük’te belediyelerinin imkanlarının sınırlı ölçüde olduğunu söyleyerek, “ İşçilerimize imkanlarımız nispetinde en iyi zammı verdik. Aileleriyle birlikte güle güle harcasınlar “ dedi.



Antika Pazarı
Mondi Home satışa çıktı
Başkan Palancıoğlu çölyak hastaları ile
TBMM’de gündem oluşturdu
E38'den Anneler Günü'nde annelere özel indirim
Pınarbaşı'ya mahalle mahalle tarımsal hizmet
"Hacılar'da taşkın riskini bertaraf edeceğiz"
AB hibesiyle güneş enerji santrali
İldem'de yollar daha konforlu hale getirildi
Şirintepe Akıl Küpü Kütüphanesi ve İkinci Bahar Evi açılıyor
Talaslı kursiyerlerden huzurevine ‘Anneler Günü’ ziyareti
İstihdam Fuarına ücretsiz ulaşım desteği
Erciyes gündoğumu büyüledi
Öğretmenler 2 gün iş bırakacak
Yahyalı ilçe sakinleri Vali Çiçek ve Başkan Büyükkılıç'ı bağrına bastı