RECEP MAMUR`DAN ŞAŞIRTAN KARAR!

RECEP MAMUR`DAN ŞAŞIRTAN KARAR!

Olağanüstü genel kurul kararı alan Kayserispor’da başkan Recep Mamur, "Genel kurulda kesinlikle aday olmayacağımı bildirme gereği duydum” açıklamasını yaptı.

BAŞKANLIĞA ADAY OLMAYACAĞIM

Recep Mamur’un kulübün resmi internet sitesinden yapmış olduğu açıklamada 30 Ekim 2013 Çarşamba günü yapılacak olan Olağanüstü Genel Kurul’da başkanlığa aday olmayacağını belirtti. Recep Mamur Kayserispor resmi internet sitesi aracılığı ile yaptığı açıklamada "Almış olduğumuz Genel Kurul kararından sonra, gıyabımda ‘geri dönecek’ ifadeleri dolaşmaktadır. Şahsım ve Yönetim Kurulu’nu, genel kurul kararına götüren kararların hiçbiri ortadan kalkmamıştır. Bu nedenle; genel kurulda kesinlikle aday olmayacağımı, siz değerli Kayserisporlulara tekrar bildirme gereği duydum” dedi.

Bu açıklamanın ardından kulisler iyice hareketlendi. Bu zamana kadar Recep Mamur’un başkanlığına kesin gözüyle bakılırken yapılan açıklamadan sonra gözler yeni adayların kim olacağı sorusuna çevrildi. Daha önce kulüpte yöneticilik yapan birçok ismin yeniden göreve talip olabileceği belirtilen iddiaya göre yeni bir yapılanmanın da gerçekleştirileceği gelen haberler arasında.



Kayserispor kritik virajda
Spor a.ş’den 19 mayıs’a özel
Hasketbol sezonu ankara’da tamamladı
Kvk’nın midileri türkiye finalleri’nde
Elit voleybol adını türkiye finaline yazdırdı
Burak yılmaz’dan ‘var’ çıkışı
Kritik karşılaşma cumartesi günü
Mh. Kayserispor, Fener'e Direnemedi Haftayı 41 Puanda Kapattı
Süper lig’de 36. haftanın hakemleri belli oldu
Spor a.ş.’den 19 mayıs’a özel
Çiçek ve kabakcı rafting ve kano parkurunda
Gözler fener maçında
Burak yılmaz fenerbahçe’ye meydan okudu
Kvk’nın gençleri yarı finale gidiyor
Kayserispor fener’i çalışıyor