Tarih: 03.06.2021 19:02

ÖZHASEKİ, BAKANLAR İLE KAYSERİ’Yİ GÖRÜŞTÜ

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, Kayseri ile ilgili konularda görüşmek üzere Adalet Bakanı Abdulhamit Gül ve Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’yi ziyaret etti.

Günün erken saatlerinde Adalet Bakanı Abdulhamit Gül ile görüşen AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki,sosyal medyadan yaptığı açıklamada “Sayın Bakanımıza Kayserimize göstermiş oldukları yakın ilgi ve destekleri için şehrimiz adına teşekkür ediyorum.” İfadesini kullandı.

Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki sonrasında, önceki gün sorunlarını ve taleplerini dinlediği Kayseri Ziraat Odası İl Koordinasyon Kurulu Başkanı Abdülkadir Güneş ve beraberindeki Akkışla, İncesu, Sarıoğlan, Sarız, Yahyalı ve Yeşilhisar Ziraat Oda Başkanları’nı Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ile buluşturdu.

Kayserili çiftçilerin durumlarını Bakan Pakdemirli’ye direkt olarak iletme imkânı bulan Ziraat Oda Başkanları, kendileriyle ilgilenen Bakan Pakdemirli’ye ve sorunların çözümü için vakit kaybetmeden bu görüşmeyi sağlayan Özhaseki’ye teşekkürlerini sundular.

Ayrıca Özhaseki, geçtiğimiz günlerde çiftçilerin ellerinde kalan patates ve soğanların AK Partili Belediyeler ve akabinde devlet tarafından satın alınıp vatandaşlara dağıtılmasından doğan memnuniyet sebebiyle çok mutlu olduklarını ifade etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —