Tarih: 27.11.2018 16:35

ÖZHASEKİ KULVARINA GERİ DÖNDÜ

Facebook Twitter Linked-in

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin grup toplantısında 20 ilin belediye başkan adaylarını daha açıkladı? Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı için hemşehrimiz Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki´nin adı açıklanırken Özhaseki 5 yıla yakın aradan sonra kulvarına geri dönüş yaparak yeniden belediyeciliğe soyundu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin grup toplantısında 20 ilin belediye başkan adaylarını daha açıkladı? Aralarında Ankara, İzmir, Konya, Hatay, Balıkesir gibi önemli şehirlerin belediye başkan adaylarının kimler olduğu netleşirken, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı için hemşehrimiz Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki´nin adı açıklandı?

2014 yılı milletvekili seçimleri için belediyeciliği bırakan Özhaseki 5 yıl aradan sonra yeniden belediyeciliğe soyunarak kulvarına geri dönüş yaparken, bu gelişme ilimiz kamuoyunu ziyadesi ile memnun etti?

AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, Kayseri´de 5 dönem belediye başkanlığı yapan Mehmet Özhaseki´nin Ankara Büyükşehir Belediye başkan adayı gösterilmesine ilişkin yaptığı değerlendirmede Kayseri İl Teşkilatı olarak büyük memnuniyet duyduklarını dile getirerek "Kayseri´de olduğu gibi Ankara´da da güzel hizmetlere imza atacağına inanıyoruz. Var olan hizmetleri artıracaktır. Ankara bizim için artık Özhaseki başkandan dolayı bir kat daha fazla önem kazandı. Kayseri´de olduğu gibi Ankara´da da güzel hizmetlere imza atacağına inanıyoruz. Ankara için de hayırlı olmasını diliyoruz."ifadesini kullandı?


Kayseri Haber Gazetesi Video Haber


(27 Kasım 2018) ÖZHASEKİ KULVARINA GERİ DÖNDÜ
ANKARA SEÇMENİNDEN AK PARTİ İÇİN OY İSTEYECEK

Kayseri Haber Gazetesi

Orjinal Habere Git

— HABER SONU —