Tarih: 11.11.2019 16:36

ÖZEL KAYSERİ OSB TEKNİK KOLEJİ’NDE

Facebook Twitter Linked-in

Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 81. yıldönümünde düzenlenen törenle anıldı.

Özel Kayseri OSB Teknik Koleji’nde gerçekleştirilen tören, saat 09.05’te çalınan siren eşliğindeki Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından günün anlam ve önemine dair yapılan konuşmalar ve devamında gerçekleştirilen öğrencilerin hazırlamış oldukları çeşitli sunumları ile sonlandı.

Törende bir konuşma yapan Kayseri OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan; “Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve yol arkadaşları, yok edilmek istenen ulusumuzu ayağa kaldırmış, yanmış, yıkılmış yurt toprakları üzerinde yeni bir devlet kurarak, bizlere demokratik bir Cumhuriyet, bağımsız bir ülke ve aydınlık yarınlar armağan etmiştir. Bizi tek millet, tek devlet, tek vatan yapan; yüksek değerlerimize ve bu vatana sahip çıkmaya ve bu değerleri yüceltmeye devam etmeliyiz. Atatürk’ün “Türk çocuğu, atalarını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır.” sözünü hiç unutmadan karşımıza çıkacak tüm güçlükleri birlik, beraberlik içinde yenerek ve yılmadan çalışarak örnek bir ülke olmayı sürdürmek millet olarak en önemli görevimizdir. Gazi  Mustafa Kemal  Atatürk’ü, Milli mücadelemizin kahramanlarını, aziz şehit ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükran duygularımla anıyorum.” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —