PTT 1. Ligi'nin başarılı takımı Kayserispor'un Onursal Başkanı Mehmet Özhaseki Lig Tv'de yayınlanan Kaleci'nin Seyir Defteri' adlı programın konuğu oldu. Başkan Özhaseki programda anılarını anlatarak tecrübelerini paylaştı.
PTT 1. Ligi'nin başarılı takımı Kayserispor'un Onursal Başkanı Mehmet Özhaseki Lig Tv'de yayınlanan Kaleci'nin Seyir Defteri' adlı programın konuğu oldu. Başkan Özhaseki programda anılarını anlatarak tecrübelerini paylaştı. Bazen oyunculardan beklenen performanslar elde edilemeyebilir, hayal kırıklığı yaşanılabilir diyerek bir anısını paylaşan Başkan Mehmet Özhaseki şunları söyledi:
10 kadar futbolcu sattık bu on kadar futbolcuyu 6-7 sene içerisinde 40 milyon Avro gibi bir paraya sattık. Onunla da Kayserispor 8-10 senedir kimseden para istemeden idare ediyor bir şekilde. Kocamanda bir kulüp binası yaptırdılar şimdi ve 4 bloktan oluşmakta inşaat şuan yarım ama yapımı devam ediyor. Bir futbolcuyu 10 milyon dolara satmıştık gol kralıydı. 10 milyon dolara sattığımız oyuncu gittiği yerde çok gol atamadı. 1-2 tane gol attı arkası gelmedi. Tabi o takımın ileri gelenleri bir karşılaşmada Kayseri'ye gediklerinde bir akşam yemeğe götürdük sohbet ediyoruz. Dediler ki sizin futbolcudan biz memnun değiliz. Neden diye sordum? Dediler ki biz size 10 milyon dolar verdik. Adam sizdeyken gol kralıydı aldık bizde oynamıyor. Vallah bizde suç yok ama isterseniz geri gönderin dedik. Sevindiler tabi gönderelim dediler. Tamam dedik ne kadar istiyorsunuz 10 milyon dolar dediler, bizde 500 bin dolar teklif ettik, kabul etmediler. Tabi bazen futbolda böyle durumlar yaşanabilir. Bir oyuncudan çok şey beklersiniz ve çok para harcarsınız o futbolcuyu kadronuza katmak için fakat oyuncu istediğiniz performansı sergileyemeyebilir.
MEHMET ÖZHASEKİ SPORDAKİ TECRÜBELERİNİ PAYLAŞTI
Onursal Başkan Mehmet Özhaseki konuşmasının devamında takıma alınacak sporcunun ahlaki duruşuna bakılması gerektiğini de belirterek şu örneği verdi; Biz oyuncularımıza izin verdiğimiz günlerde elimize pasta alır akşam ziyarete giderdik eğer evde ailesi ile birlikte ise bir selam verip geçerdik ama evde değilse mutlaka kumar oynamaya gittiğini anlar ve uyarılarda bulunurduk. Kumar futbolcuların performansını çok olumsuz etkilerdi. Hatta bir defasında birkaç oyuncumuz birden bulaşmışlardı öyle bir işe kendi aralarında bile kavgalıydılar borçtan dolayı. Buda ister istemez performanslarını olumsuz yönde etkilerdi. Hatta para bulamadığımız zamanlarda biraz sabretmelerini isterdik, kumar oynamayan futbolcu olumlu cevaplar verirken, kumar oynayan oyuncular aman olmaz borcum var vs derdi. Bu sebepten futbolcu alınırken ahlak yapısına da dikkat edilmeli.
AK Parti Kayseri Milletvekili Murat Cahid Cıngı, TBMM’de yaptığı açıklamalarda Kayseri’ye kazandırılacak tarıma dayalı yeni yatırımlar, Sera OSB projesi ve istihdam hedefleriyle ilgili önemli mesajlar verdi. Detaylar Haberimizde..
Türk Yerel Hizmet-Sen 8. Olağan Genel Kurulu’nda yapılan seçimlerde Kayseri İl Temsilcisi Cüneyt Doğan, Denetleme Kurulu üyeliğine seçildi.
Kayseri İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Erşan, Yemliha Mahallesi’nde planlanan yeni sağlık yatırımı için tahsis edilen arsada incelemelerde bulunarak proje süreci hakkında bilgi aldı.
Develi Gazi Mahallesi’nin eski belediye başkanlarından, “Hüseyin Hoca” olarak tanınan Hüseyin Arslan’ın vefatı ilçede büyük üzüntüye neden oldu. Detaylar Kayseri Haber'de...
Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Nusaybin’de Türk Bayrağına yönelik saldırıya sert sözlerle tepki göstererek, “Bayrağımıza uzanan her hain el bilsin ki o sadece bir kumaş değildir” dedi.
Gram altın yatırımcısını heyecanlandıran açıklama geldi. Ekonomist İslam Memiş, küresel belirsizliklerin artması halinde gram altında sürpriz seviyelerin konuşulabileceğini belirterek, “10 bin TL ihtimali masada” dedi.
AK Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Okandan, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne kazandırılacak 800 yataklı yeni hastanenin 2026 yılı yatırım programına alındığını açıkladı.
Kayseri’de polis ekiplerince yürütülen operasyonlarda, FETÖ/PDY üyesi olduğu ve ByLock kullandığı tespit edilen, hakkında 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan ihraç emniyet müdürü yakalandı.
Kayserili iş adamı, sentetik uyuşturucu üretimi ve ticareti iddiasıyla yargılandığı davada 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
Kayseri'de hakkında 'uyuşturucu madde ticareti yapmak' suçundan 10 yıl 4 ay hapis cezası bulunan şahıs polis ekiplerince yakalandı.
Kayseri'de 20 Ocak 2026 Pazar günü nöbetçi eczaneler açıklandı. Melikgazi, Kocasinan ve Talas ilçelerinde hizmet veren eczanelerin listesi.
Kayseri’de yarıyıl tatiliyle birlikte toplu taşımada yapılan düzenlemeler yeniden değişti. Kayseri Ulaşım’ın son duyurusu, özellikle raylı sistem kullanan vatandaşları yakından ilgilendiriyor. Detaylar Kayseri Haber'de...
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi bünyesinde yapılması planlanan 800 yataklı yeni hastane projesinin 2026 yılı yatırım programına alındığını açıkladı.
Şehrin önemli tarihi simgelerinden Kurşunlu Camii’nin yanındaki tuvalet, son günlerde farelerin sık görülmesi nedeniyle gündeme geldi.