Tarih: 01.07.2014 21:18

Objektiflerden `Kayseri`deki Ramazan` Yansıyacak

Facebook Twitter Linked-in

Kayseri`de Ramazan Ayı ve Ramazan Bayramı her zaman ruhuna uygun bir şekilde yaşanageldi. Büyükşehir Belediyesi de Ramazan`ın güzelliklerinin yaşanması için bir dizi etkinlik gerçekleştirdi. İşte bunlardan biri olan fotoğraf yarışması, hem Ramazan ayına güzellik katacak, hem de Ramazan`ın Kayseri`ye getirdiği güzellikleri ölümsüzleştirecek.

"KAYSERİ`DE RAMAZAN BİR BAŞKA GÜZEL"

Kayseri`de yaşanan Ramazan Ayı ve Ramazan Bayramı`na has kültürlerin gelecek nesillere aktarılması amacıyla düzenlenen yarışmanın konusu  "Kayseri`de Ramazan Bir Başka Güzel" olarak belirlendi ve katılımcılardan bu güzelliğin fotoğraflanması istendi. Yarışma, Ramazan`ın getirdiği, oruç, sahur, iftar, pide, davul, teravih, davetler, ziyaret gibi güzelliklerin objektiflerce tespitini sağlayacak.

Yarışmada dereceye girenleri yedi kişilik jüri üyeleri belirleyecek ve derece elde edenlere para ödülü verilecek. Yarışmanın birincisi 2 bin 500 TL, ikincisi 2 bin TL, üçüncüsü ise bin 500 TL para ödülü alacak. Yarışmaya 18 yaşından büyük amatör ve profesyonel tüm fotoğrafçılar katılabilecek. Fotoğrafların son teslim tarihi 8 Ağustos 2014 Cuma.

Yarışmaya katılmak isteyenler, yarışma şartnamesini Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı`ndan ve Büyükşehir Belediyesi`nin www.kayseri.bel.tr internet adresinden temin edebilecek.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —