Tarih: 05.04.2024 11:09

O ‘yılmaz’ biz ‘yıldık’

Facebook Twitter Linked-in

Süper Lig ekiplerinden Mondihome Kayserispor’da üçüncü teknik direktörü Burak Yılmaz ile de istediği sonuçları almıyor. Sarı-kırmızılı takımın başında 9 karşılaşmaya çıkan Yılmaz, 2 kez kazanabildi. 

Süper Lig’de sezona Çağdaş Atan ile başlayan ardından ise Recep Uçar’ı göreve getiren Mondihome Kayserispor, son olarak ise Burak Yılmaz’ı takımın başına getirdi. Burak Yılmaz, Kayserispor’un başında çıktığı 9 karşılaşmada 2 galibiyet alabildi. 

Kayserispor başında çıktığı 9 maçta 4 beraberlik, 3 mağlubiyet alan Burak Yılmaz, 2 kez de sahadan galibiyet ile ayrıldı. Yılmaz, ligde Başakşehir ve Ankaragücü maçlarından galibiyet ile ayrılırken Antalyaspor, Gaziantep FK, Beşiktaş ve Hatayspor ile berabere kaldı.9 maçta 10 puan toplayan sarı kırmızılılar, Rizespor, Alanyaspor ve Kasımpaşa maçlarından da yenilgi ile ayrıldı.

Genç çalıştırıcıya son bir şans veren sarı-kırmızılı yönetim, 32.haftada oynanacak olan Adana Demirspor karşılaşmasının kazanılması durumunda Yılmaz ile sezon sonuna kadar çalışacak. 

Haber: Şevket Tekin




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —