Tarih: 07.01.2020 17:09

NNYÜ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARINA BAŞVURULAR BAŞLADI

Facebook Twitter Linked-in

Nuh Naci Yazgan Üniversitesi (NNYÜ) Fen Bilimleri Enstitüsü, Sosyal Bilimler Enstitüsü ile Sağlık Bilimleri Enstitüsü bünyesindeki yüksek lisans programlarına öğrenci alınacak. Yüksek lisans programlarına başvurular başladı.

NNYÜ Fen Bilimleri Enstitüsü bünyesinde Elektrik-Elektronik Mühendisliği (Tezli)Yüksek Lisans Programına, Sosyal Bilimler Enstitüsü bünyesinde İşletme (Tezli), İşletme Yönetimi (Tezsiz), İktisat (Tezli/Tezsiz) Yüksek Lisans Programları ile Sağlık Bilimleri Enstitüsü bünyesinde Beslenme ve Diyetetik (Tezli) Yüksek Lisans Programına 2019-2020 eğitim-öğretim yılı bahar yarıyılında öğrenci alınacak. Fen Bilimleri Enstitüsü, Sosyal Bilimler Enstitüsü ile Sağlık Bilimleri Enstitüsü bünyesindeki programlarda yüksek lisans yapmak isteyen adayların 24 Ocak 2020 Cuma gününe kadar ilgili Enstitü Müdürlüklerine başvurmaları gerekiyor.

2019-2020 eğitim-öğretim yılı bahar yarıyılı lisansüstü programlarına başvuru şartları ve detaylı bilgiler Üniversitenin web adresinde yayınlandı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —