Tarih: 06.02.2014 10:23

MUSTAFA ÇELİK`TEN VEFA TOPLANTISI

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti Kocasinan Belediye Başkan Adayı Mustafa Çelik, AK Parti’nin kuruluşundan bu zamana kadar Kocasinan teşkilatında görev yapmış başkanları, kadın ve gençlik kolları yöneticileri ve yönetim kurulu üyelerini yemekli toplantıda bir araya getirdi.

Ak Parti İl Başkanı Ömer Dengiz, Mustafa Çelik’in başkan adaylığının hayırlı olması dileğiyle başladığı konuşmasında, “Bize düşen bu seçimlerde rekor bir potansiyeli yakalamak. Buna olan inancımız sonsuz, zaten bu amaçla buradayız. İnşallah, 30 Mart bizim için, Mustafa Çelik Başkanımız ve Kocasinan için düğün olacak” dedi.

Arkadaşları için düzenlediği vefa toplantısında konuşan Mustafa Çelik, “ilçe yönetimini kurduğumuzda arkadaşlarıma şunu söyledim: Sakın ola ki siyaseti bir meslek olarak görmeyin, askerlik gibi düşünün, nöbetinizi tutup, bırakacağınız saati ve günü bekleyin ki bırakmak sizin için kolay olsun. Eğer bir meslek gibi görürseniz, işinizi, koltuğunuzu bırakıyormuş gibi zorlanırsınız demiştim. Çok şükür bütün arkadaşlarım söylediğim gibi yaptı ve vakti geldiği zaman görevlerini yeni arkadaşlarına devretti. Kayseri`ye ve Kocasinan`a yakışır hizmetler sunmak için gayret gösteriyoruz. 30 Mart seçimlerinde hepimiz tam hız çalışacağız, İnşallah amacımıza ve mutlu sona ulaşacağız” dedi.

AK Parti Kocasinan eski İlçe Başkanı Hamdi Öksüzkaya da birlik ve beraberliğe vurgusu yaptığı konuşmasında `30 Marta kadar tüm arkadaşlarımızla birlikte elimizden ne geliyorsa yapacağız` diyerek Mustafa Çelik’e destek sözü verdi.

 

Yıllar sonra vefalı bir toplantıyla yeniden bir arada olmaktan dolayı mutlu olduklarını belirten eski ilçe yönetim kurulu üyeleri de Mustafa Çelik’in başkan adaylığından memnun olduklarını belirterek `Allah mahcup etmesin. Mustafa Çelik’in her zaman yanında olacağız" diyerek destek sözü verdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —