?MÜCADELEMİZ KAZANMAK ÜZERE OLACAK?

?MÜCADELEMİZ KAZANMAK ÜZERE OLACAK?

KUTLU, RİZESPOR MAÇINA İLİŞKİN KONUŞTU

Kayserispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, Spor Toto Süper Lig´in 27.haftasında deplasmanda oynayacakları Çaykur Rizespor maçının çok önemli olduğunu ve Rize´den kazanarak dönmek istediklerini söyledi.
Kayserispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, Kadir Has Tesisleri´ndeki antrenmanda yaptığı açıklamada, milli maç arasını iyi şekilde değerlendirdiklerini belirtti. Çalışmalarının yoğun şekilde sürdüğünü dile getiren Kutlu, "Çaykur Rizespor´la yapacağımız maç, her iki takım için de çok önemli. Rakibimiz de kazanıp alt sıralardan kurtulmak istiyor. Bizim de amacımız alt sıralardaki takımlarla puan farkını açmak. Önemli bir maç. Rize´den kazanarak dönmek için mücadele vereceğiz. Futbolcularımda bunun bilincindeler ve buna göre hazırlıklarını yapıyorlar" dedi.
Kutlu, sakatlıkları bulunan Samba Sow ve Derley´in 2-3 hafta içerisinde takıma katılmasını beklediklerini belirterek, ?Kimse merak içinde olmasın geldiğim günden bu güne söylüyorum; Kayserispor ligde kalacak ve yeni sezon daha da iyi yerlere gelecek.?
Kayserispor da futbolcularda, Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik Direktör Hakan Kutlu yönetiminde gerçekleştirilen idman, ısınma hareketleri ve koşuyla başladı. Antrenman, yarı alanda top çalışmasıyla sona erdi. Antrenmana, sakatlıkları süren Derley ve Sow katılmadı. Ağrısı bulunan William ise fizyoterapist eşliğinde çalıştı. Kayserispor, Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarına yapacağı idmanla devam edecek.
(SPOR SERVİSİ)



Okul sporları kayseri minikler satranç il birinciliği
Kayserispor konya maçına hazır
Hacılar erciyesspor avantajı koruyamadı
Spor a.ş. yaz spor okulları kayıtları başladı
Melikgazi’nin yıldızı feray’a milli davet
Konya maçı için geri sayım sürüyor
Süper lig’de 37.hafta hakemleri açıklandı
Gençlik haftası başladı
Kayseri-konya maçı biletleri satışa çıktı
Kayserispor’da tek hedef galibiyet
Kayserispor kritik virajda
Spor a.ş’den 19 mayıs’a özel
Hasketbol sezonu ankara’da tamamladı
Kvk’nın midileri türkiye finalleri’nde
Elit voleybol adını türkiye finaline yazdırdı