Tarih: 26.09.2018 17:37

MOBİLYA SEKTÖRÜNÜN SORUNLARI

Facebook Twitter Linked-in

Kayseri Mobilya Sanayicileri Derneğince tertiplenen konferansta mobilya sektörünün sorunları büyüteç altına alındı? Etkinliğe konuşmacı olarak iştirak eden Nuh Naci Yazgan Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı sayın Prof. Dr. Ali KAYA ?Kendi paramızı unutup, hayatımızı dolara endeksledik. Dolarla yatıp, dolarla kalkıyoruz ve bu kötü alışkanlığımızın sonucu olarak bugün ciddi bir ekonomik darboğazın içindeyiz? ifadesini kullandı?

Kısa adı KAYMOS olan Kayseri Mobilya Sanayicileri Derneğince tertiplenen Osb Başkanlığı Konferans salonunda gerçekleştirilen etkinlik öncesi katılımcılara aşure ikramında bulunularak tatlı bir başlangıç yapıldı?

Konferansa konuşmacı olarak iştirak eden Nuh Naci Yazgan Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı sayın Prof. Dr. Ali KAYA "Mobilya Sektörünün Sorunları " başlıklı sunumunda dünya üzerindeki ülkelerde insanların ön planda tuttuğu kriterler ve ülkemizde vatandaşların önceliklediği ekonomik kriterler konusunda bilgiler vererek ?Kendi paramızı unutup, hayatımızı dolara endeksledik. Dolarla yatıp, dolarla kalkıyoruz ve bu kötü alışkanlığımızın sonucu olarak bugün ciddi bir ekonomik darboğazın içindeyiz? ifadesini kullanıp, mobilya sektörü başta olmak üzere iş dünyasının bu krizi aşaması için yapılması gerekenleri sıraladı?




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —