Tarih: 10.02.2015 21:03

MİMARSİNAN BÖLGESİNE YENİ BİR YOL

Facebook Twitter Linked-in

Şehir içi yollara büyük önem verdiklerini, çünkü yolların bölgenin imar planındaki yapılaşmasını başlattığını, ticaret ve ekonomik hareketliliği de beraberinde getirdiğini belirten Başkan Memduh Büyükkılıç “Mimarsinan Bölgesinde Gökkent ve Yavuzselim Mahalleleri ile TOKİ arasında 2.400 metre uzunluğunda, 30 metre genişliği yeni bir alternatif yol açma çalışması yapılmaktadır. Bu yol hizmete açıldığı andan itibaren bölgenin büyük bir eksikliğini giderecektir. Yeni kurulan bir semtte bu yol ile trafik akışı daha etkin, verimli ve güvenli hale gelecektir. Bu cadde Gökkent ve Yavuzselim Mahalleleri ile Toki Bloklarını birbirine bağlayacaktır.” dedi.
Diğer kurumlar ile ortak çalışma yapılacak.
Yol çalışması sırasında Telekom TEK, Kayseri Gaz, Kaski gibi alt yapı kuruluşları ile ortak çalışılacağını ve alt yapısı tamamlanmış olarak hizmete sunulacağını ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, şehir içi alternatif yolların açılması ile ana artel yollarda rahatlama oluşturulduğunu bu açıdan yeni yol çalışmalarına her zaman önem verildiğini kaydetti.
Yaklaşık maliyet 3 milyon Tl. harcama ile…
Başkan Memduh Büyükkılıç, 2.400 metre uzunluğundaki yol çalışmasının yaklaşık 3 milyon TL.harcama ile tamamlanarak hizmete sunulacağını sözlerine ekledi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —