Tarih: 11.02.2014 09:56

MHP HACILAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYINDAN

Facebook Twitter Linked-in

Mahalli İdareler Seçimleri öncesi Milliyetçi Hareket Partisi Hacılar Belediye Başkan Adayı Hamit Eser, İlçe Düğün Salonunda düzenlenen “Hacılar Senin Karar Senin” istişare ve proje tanıtım toplantısı ile hazırlamış olduğu 25 projeyi Hacılar ve Kayseri Kamuoyuna açıkladı.

Programa Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mete Eke, Milliyetçi Hareket Partisi 21. Dönem Milletvekili Hamdi Baktır, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Özsoy, Melikgazi Belediye Başkan Adayı Kamil Karamete, İlçe Başkanları, İl Yönetim Kurulu üyeleri ve Hacılar İlçe Sakinleri katıldı.

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mete Eke ise yaptığı konuşma da 2002 yılında iktidar gelen AKP’nin Yolsuzluk, Yoksulluk ve Yasaklar ile mücadele için yola çıktıklarını ancak Yolsuzluğun ve Yoksulluğun ne durumda olduğunu herkesin bildiğini, Yasaklarda ise Türkiye’nin medarı iftiharı olan komutanların, gazetecilerin ceza evinde yattığını belirtti.

Milliyetçi Hareket Partisi Hacılar Belediye Başkan Adayı Hamit Eser ise belediye başkanı seçilmem ile birlikte Hacılar yaşanacak değişiklikleri 31 Mart itibari ile Hacılar halkı yakından görecek, çünkü benim yapacaklarım vaat değil sözdür” dedi.

Hamit Eser daha sonra Hacılar İlçesi için Mimar, Mühendis ve Şehir Plancıları ile birlikte hazırlamış olduğu 25 projeyi kamuoyuna açıkladı.

Programda Milliyetçi Hareket Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Özsoy ve Melikgazi Belediye Başkan Adayı Kamil Karamete’de birer konuşma yaptı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —