Tarih: 28.07.2018 16:33

MHP KAYSERİ MİLLETVEKİLİ İSMAİL ÖZDEMİR

Facebook Twitter Linked-in

Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Dış İlişkiler Komisyonu Üyesi İsmail Özdemir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın Zambiya gezisine eşlik eden heyet içerisinde yer alarak Cumhurbaşkanı´na eşlik etti?

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Güney Afrika Cumhuriyeti´nde 10. Brezilya-Rusya-Hindistan-Çin-Güney Afrika Zirvesi kapsamındaki temaslarının ardından özel uçak Zambiya´nın Başkenti Lusaka´ya gitti. Cumhurbaşkanı Erdoğan´a eşlik eden heyet içerisinde Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir´de yer aldı?

Aynı zamanda Türkiye Büyük Millet Meclisi Dış İlişkiler Komisyonu Üyesi de olan ve geçmişte Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli´nin danışmanlığını da yapan Vekil Özdemir Mhp´nin yeni nesil milletvekilleri arasında geleceği parlak olan vekiller arasında gösterilirken, Genel Başkan Bahçeli´nin kendisi ile ilgili büyük beklentileri olduğu konuşuluyor?

Zambiya gezisinde yer alan diğer isimler arasında dikkat çeken bir diğer isimde Genel Kurmay Başkanlığı´ndan emekli olarak yeni kabinde Milli Savunma Bakanı olarak görev alan hemşehrimiz Hulusi Akar oldu?

HABER: CEYHUN ÜSTEN




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —