Tarih: 06.06.2018 17:22

MHP İL BAŞKANI TOK

Facebook Twitter Linked-in

Milliyetçi Hareket Partisi il Başkanı Serkan Tok, Genel Başkanları Devlet Bahçeli´nin 7 Haziran´da Kayseri´ye geleceğini duyurdu. Tok, 24 Haziran seçimlerinde sandıktan en iyi sonucu partilerinin alacağını söyledi.

Parti binasında basın toplantısı düzenleyen MHP İl Başkanı Serkan Tok bölge istişare toplantılarının 7 Haziran´da Kadir Has Kongre Merkezi´nde Genel Başkanları Devlet Bahçeli´nin katılımıyla yapılacağını duyurdu. 24 Haziran seçimlerinde sandıktan en iyi sonucu partilerinin alacağını belirten Tok, şöyle konuştu:

?24 Haziran seçimleri öncesi tüm teşkilatlarımızla gece gündüz demeden çalışıyoruz. Girmedik ev sıkmadık el bırakmadan yolumuza devam ediyoruz. Halkımızın teveccühü ile inşallah sandıktan en iyi sonucu alan parti olacağız. Bu kapsamda 7 Haziran günü Kıymetli Genel Başkanımız, Milliyetçi-Ülkücü Hareket´in Lideri Sayın Devlet Bahçeli´yi Kayseri´de ağırlayacağız.

Genel Başkanımızın katılımı ile gerçekleştireceğimiz bölge istişare toplantısında 24 Haziran´ın, bağımsız ve egemen Türkiye´ye giden yolda yeni bir egemenlik güneşi olduğunu haykıracağız. 24 Haziran´a kadar halkla yüz yüze, yan yana gelecek teşkilat mensuplarımız ve adaylarımıza, geleceğin Türkiye si´n de neler yapılacağını anlatacağız. Bölgesinde ve dünyada lider ülke Türkiye ideali için yola çıkarılan kutlu kervanın, 2023´te Kızılelma menziline nasıl varacağı anlatacağız.

Bölge toplantıları teşkilatlarımız ve camiamız için toydur, düğündür. Partimiz için demokrasi şölenidir. Buradan bölgelere, sonra da bütün Türkiye´ye yayılacak ortak enerji sayesinde, 16 Nisan referandumundaki seçmen iradesinden daha güçlü bir sandık temayülü tezahür edecektir. O tarihte halkın onayladığı yeni anayasal sistemin yürürlüğe girmesinin önündeki bütün suni engeller, MHP tabanının büyük katkısıyla 24 Haziran´da ortadan kalkmış olacaktır. Kendi topraklarımızda ebedi egemenliğimizin önüne konan sinsi tuzakların nasıl bozulduğu, 25 Haziran´dan itibaren ayan beyan anlaşılacaktır.?

HABER: SÜLEYMAN ERDOĞAN


Kayseri Haber Gazetesi Video Haber


(6 Haziran 2018) MHP İL BAŞKANI TOK
SANDIKTAN EN İYİ SONUCU PARTİMİZ ALACAK

Kayseri Haber Gazetesi

Orjinal Habere Git

— HABER SONU —