Tarih: 29.11.2019 16:55

MERKEZ MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ MEZUNLARINDAN ETKİNLİK

Facebook Twitter Linked-in

Merkez mesleki ve teknik Anadolu lisesi mezunlar derneği Başkanı Burhan Karamustafaoğlu, 1 Aralık Pazar günü saat 11’de okul mezunlarının buluşma programı hakkında basın toplantısı gerçekleştirdi.

Karamustafaoğlu, Kayseri’nin üretiminden yönetimine, ticaretinden, siyasetine kadar etkin hizmet eden okul mezunlarını Pazar günü buluşmaya davet etti.

Düzenlenen basın toplantısına Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi Müdürü Tekin Alpaslan, dernek Başkan yardımcısı Mehmet Üner, Yönetim kurulu üyeleri  Cafer Beydilli, Sezai Çamdalı hazır bulundu.

Buluşma programı hakkında bilgi veren dernek Başkanı Burhan Karamustafaoğlu, şu bilgileri verdi:

“Bizler Kayseri Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi mezunlar derneği ve okul yönetimi olarak 77 yıllık geçmiş ile Kayserinin üretiminden yönetimine, ticaretinden siyasetine kadar etkin hizmet eden okulumuz mezunlarını okul sıralarındaki anılarını tazelemek amacıyla 1 aralık Pazar günü saat 11’de okulumuz konferans salonunda 4. Buluşmaya davet ediyoruz. 20 bini bulan mezunlarımızın buluşma programına ilginin yoğun olmasını bekliyoruz. Bizlere katkı veren herkese teşekkürü bir borç biliyoruz burada eski anılarımızı canlandırarak dostlarımızla hasbihal edeceğiz bu buluşmalar bizim için çok önemli ve anlamlı.”

HABER: SÜLEYMAN ERDOĞAN


Kayseri Haber Gazetesi Video Haber


(29 Kasım 2019) MERKEZ MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ MEZUNLARINDAN ETKİNLİK
4.BULUŞMA 1 ARALIK’TA

Kayseri Haber Gazetesi

Orjinal Habere Git

— HABER SONU —